Şu an yüz doğrulama olmasa 250 TL mis gibi cepteydi. Ne varsa şu yüz doğrulama kısmında var harbiden küfür etmelik durum.
Detaylar
Kim cevapladı?Şu an yüz doğrulama olmasa 250 TL mis gibi cepteydi. Ne varsa şu yüz doğrulama kısmında var harbiden küfür etmelik durum.![]()
Olay zaten selfie doğrulamasında, yoksa kimlik bilgisinden kolay ne var ki
Yüz doğrulamadan sonra hata veriyor, eksiksiz her şeyi yapıyorum. Niye doğrulanamıyor ki ya
?
Olay zaten selfie doğrulamasında, yoksa kimlik bilgisinden kolay ne var ki![]()
Beni sinir etmeyin selfie kısmı olmuyor diyorum.
Benim kumarım biter, diğer arkadaşlara başarılar.
NFC kısmında yüz doğrulama kısmını nasıl yaptınız? Ciddi söylüyorum yüzümü o yuvarlağın içine alıp gülüyorum ama asla olmuyor.
Arkamda beyaz duvar olacak ve aşırı ışık olmayacak bir odaya geçtim, yüzüm tam yuvarlakta olacak şekilde telefonu tuttum, gülümse dediği anda gülümsedim sonra kafanı yavaşça yukarı kaldır dediği anda da çok yavaş bir şekilde kafamı yukarı kaldırdım oldu.NFC kısmında yüz doğrulama kısmını nasıl yaptınız? Ciddi söylüyorum yüzümü o yuvarlağın içine alıp gülüyorum ama asla olmuyor.![]()
Arkamda beyaz duvar olacak ve aşırı ışık olmayacak bir odaya geçtim, yüzüm tam yuvarlakta olacak şekilde telefonu tuttum, gülümse dediği anda gülümsedim sonra kafanı yavaşça yukarı kaldır dediği anda da çok yavaş bir şekilde kafamı yukarı kaldırdım oldu.
Sonunda oldu şimdi VakıfBank'a karta nasıl aktarıyoruz?
O7 görev tamam asker. Para çek var en sağda ona tıklayın ibanınızı girin hocam.
Son düzenleme: