O kadar cukkalarsan tabii.
Detaylar
Kim cevapladı?
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
Yarin 1250 TL olacak cukkaladigim para. Babannem ile dedemi de ikna edersem 1750.
Düşündürücü
Yetkin
Türkiye gibi bir ülkede böyle bir kampanya yapmak yürek ister. Adamları tebrik etmek lazım.
Subaru Yetkili Servis
Yetkin
Ben yapacaktım da vazgeçtim. Durduk yere hesap açıp doğrulama yaptık diye niye herkese 250TL veriyorlar yani. Eminim ki onlar da biliyordur parayı aldıktan sonra kimsenin hesabına tekrar girmeyeceğini. Ve dediğiniz gibi tüm ülkenin bunu yaptığını düşünürsek bu çok büyük bir meblağ.
Son düzenleyen: Moderatör:
hmz4hsg
Yetkin
Aslında battı denmez. Adamlar normal reklam bütçesini bu şekilde reklam olarak ayarladılar, hem kullanıcı hem de şirket kazanıyor. Diğer türlü reklam verseler kimse yüzüne bile bakmazdı. Şimdi en azından sistemde bir trafik olmuş oldu.
Ü
ÜçyüzGoneBeş
Ziyaretçi
@Subaru Yetkili Servis Verileri satarlar zaten Amazon'a Google'a falan. Satsınlar da, benim umurumda değil. TCMB'ye kayıtlı ama, bir b*kluk olacağını da sanmam.
Bayağı cebelleştim ama uğraşınca bir şekilde yapılıyor. Bakiyeyi aldım bu sefer de banka hesabını onaylamıyordu ben de sanal kart oluşturup Steam bakiyesi çektim. Aynı sıkıntıyı yaşayan varsa sanal kart oluşturup direkt parayı bir yerde harcayabilir.
- Makaleler
- 1
@Subaru Yetkili Servis verileri satarlar zaten Amazon'a Google'a falan. Satsınlar da, benim umurumda değil. TCMB'ye kayıtlı ama, bir b*kluk olacağını da sanmam.
Bir tık kendinizi teselli etmeniz gibi durdu.
Kaykaysürenkedi
Yetkin
Ben de olmuyor banka hesabımı kabul etmiyor. Papara ile de denedim Yapı Kredi ile de.