KaizenSama
Uzman
Çekim yaparken hiçbir banka IBAN'ımı kabul etmiyor
Çekim yaparken hiçbir banka IBAN'ımı kabul etmiyor.
Hocam kart hata veriyor çözümünü biliyor musunuz? Spotify ve Discord, Paparada denedim ya bilgiler yanlış diyor ya da hata veriyor.Bayağı cebelleştim ama uğraşınca bir şekilde yapılıyor. Bakiyeyi aldım bu sefer de banka hesabını onaylamıyordu ben de sanal kart oluşturup Steam bakiyesi çektim. Aynı sıkıntıyı yaşayan varsa sanal kart oluşturup direkt parayı bir yerde harcayabilir.
Ne IBAN'a para çektiriyor ne internette harcattırıyor bu ne servis hatasıydı oydu buydu harcatmak istemiyor herhalde![]()
Ben IBAN'a çekemiyorum ama internet harcaması yapabiliyorum. Google Play'de oyun satın aldım onaylandı, iade ettim tekrar. Biraz daha acıkınca köfte ekmek alacağım üstüne bir de tatlı.
Ben IBAN'a çekemiyorum ama internet harcaması yapabiliyorum. Google Play'de oyun satın aldım onaylandı, iade ettim tekrar. Biraz daha acıkınca köfte ekmek alacağım üstüne bir de tatlı.
Sanal kart hata veriyor değil mi hocam? Kart bilgileri hatalı diyor bende de.Şimdi Google playde denedim orada da olmadı maalesef.