Papel kullanan var mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ucanekmek
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 285
  • Etiketler Etiketler
    papel var

ucanekmek

Başarılı
Arkadaşlar bana gelip de yok İş Bankası yok Garanti Bankası kullan demeyin. Geleneksel bankacılıktan nefret ediyorum ve kullanan varsa nasıl güzel mi?

Sadece sanal kartını kullanıyorum Youtube Premium %50 cashback için. Papel hesabıma para gönderdiğimde bazen 20-30 dk paranın gelmesini bekliyorum o can sıkıcı oluyor. Onun dışında problem yaşamadım.

Sadece sanal kartını kullanıyorum Youtube Premium %50 cashback için. Papel hesabıma para gönderdiğimde bazen 20-30 dk paranın gelmesini bekliyorum o can sıkıcı oluyor. Onun dışında problem yaşamadım.
Kendi IBAN'ımız oluyor mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece sanal kartını kullanıyorum YouTube Premium %50 cashback için. Papel hesabıma para gönderdiğimde bazen 20-30 dk paranın gelmesini bekliyorum o can sıkıcı oluyor. Onun dışında problem yaşamadım.

Öyle bir şey mi var? İlk kez duydum.
Papeli nasıl alıyoruz?

Cashbackleri gayet güzel. 7-8 aydır kullanıyorum. Bende para yatırma hızlı oluyor. En son yatırdığım para 4 dakikada hesabıma gelmişti.

Hangi bankayı kullanıyorsunuz? Bende hiç o kadar uzun sürdüğü olmadı. (Ben Enpara kullanıyorum.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…