Detaylar
Kim cevapladı?CentrumBoss
Yetkin
Sadece sanal kartını kullanıyorum Youtube Premium %50 cashback için. Papel hesabıma para gönderdiğimde bazen 20-30 dk paranın gelmesini bekliyorum o can sıkıcı oluyor. Onun dışında problem yaşamadım.
ucanekmek
Başarılı
Kendi IBAN'ımız oluyor mu?Sadece sanal kartını kullanıyorum Youtube Premium %50 cashback için. Papel hesabıma para gönderdiğimde bazen 20-30 dk paranın gelmesini bekliyorum o can sıkıcı oluyor. Onun dışında problem yaşamadım.
Son düzenleyen: Moderatör:
CentrumBoss
Yetkin
Hayır, kendinize ait banka hesabınızdan Papel'in banka hesaplarına para gönderiyorsunuz. Sonra Papel sizin hesabınıza yatırıyor.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece sanal kartını kullanıyorum YouTube Premium %50 cashback için. Papel hesabıma para gönderdiğimde bazen 20-30 dk paranın gelmesini bekliyorum o can sıkıcı oluyor. Onun dışında problem yaşamadım.
Öyle bir şey mi var? İlk kez duydum.
Papeli nasıl alıyoruz?
CentrumBoss
Yetkin
Papel uygulamasını indirip, üye olun. Sonra sanal kart oluşturup kullanmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz fiziksel kart da çıkarabilirsiniz.Öyle bir şey mi var? İlk kez duydum.
Papeli nasıl alıyoruz?
Papel uygulamasını indirip, üye olun. Sonra sanal kart oluşturup kullanmaya başlayabilirsiniz. İsterseniz fiziksel kart da çıkarabilirsiniz.
Sanal karta Tosla hesabımdan para atsam, 40 TL'ye mi geliyor YT premium?
Nays daha iyi bence.Arkadaşlar bana gelip de yok İş Bankası yok Garanti Bankası kullan demeyin. Geleneksel bankacılıktan nefret ediyorum ve kullanan varsa nasıl güzel mi?
CentrumBoss
Yetkin
Tosla'dan gönderiliyor mu hiç bilmiyorum. Evet %50 cashback var. Ben öğrenci üyeliğini 26 liraya kullanıyorum, normalde 53 lira.Sanal karta Tosla hesabımdan para atsam, 40 TL'ye mi geliyor YT premium?
Cashbackleri gayet güzel. 7-8 aydır kullanıyorum. Bende para yatırma hızlı oluyor. En son yatırdığım para 4 dakikada hesabıma gelmişti.
Hangi bankayı kullanıyorsunuz? Bende hiç o kadar uzun sürdüğü olmadı. (Ben Enpara kullanıyorum.)Sadece sanal kartını kullanıyorum Youtube Premium %50 cashback için. Papel hesabıma para gönderdiğimde bazen 20-30 dk paranın gelmesini bekliyorum o can sıkıcı oluyor. Onun dışında problem yaşamadım.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi