Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe
Üstün
@creazy sorun devam ediyor maalesef, destek talebi oluşturdular bakalım ne çıkacak.
KKTC numarası ile giriş yapılmıyormuş, saçmalığa bak. Operatörü değiş diyorlar
Merhaba, papel uygulamasına kayıt olup hesabınızı doğruladığınızda 100 TL kazanıyorsunuz. Ek olarak kayıt olurken davet kodunu girerseniz 50 TL daha kazanıyorsunuz. Toplamda 150 TL oluyor. Cashback özelliğiyle YouTube Premium, Spotify premium gibi hizmetleri neredeyse bedavaya getirebiliyorsunuz.
Eki Görüntüle 198401
Eki Görüntüle 198405
KKTC numarası ile giriş yapılmıyormuş, saçmalığa bak. Operatörü değiş diyorlar
Son düzenleme:
duranforreal
Üstün
KPS doprulaması başarısız diyor.
Papel ebeveyn olayı yokmu ya.
Son düzenleme:
creazy
Başarılı
Geçmiş olsun. Valla sizde de şans yok. Tüh.Kampanya bitmiş arkadaşlar. Geçenlerde kaydoldum ve bir günle kaçırmışım şaka gibi.
Yok. Kullanabilmek için 18 yaş ve üzeri olmak gerekiyor.
Bu arada uygulamaya 20 kişi davet ederseniz +%5, 50 kişi davet ederseniz +%5 ek cashback alabiliyorsunuz. Mesela ben 45 kişiyi davet ettiğim için Trendyol ve Hepsiburada'da %10 yerine %15 cashback kazanıyorum. Üye olmak isteyen varsa kodumu kullanırsa sevinirim. 5 kişiye ihtiyacım var.
Kod: ux0C9TY9
KPS doprulaması başarısız diyor.
Bahsettiğiniz 100TL veren kampanya mı? Çünkü davet kampanyası devam ediyor.Kampanya bitmiş arkadaşlar. Geçenlerde kaydoldum ve bir günle kaçırmışım şaka gibi.
Bu arada uygulamaya 20 kişi davet ederseniz +%5, 50 kişi davet ederseniz +%5 ek cashback alabiliyorsunuz. Mesela ben 45 kişiyi davet ettiğim için Trendyol ve Hepsiburada'da %10 yerine %15 cashback kazanıyorum. Üye olmak isteyen varsa kodumu kullanırsa sevinirim. 5 kişiye ihtiyacım var.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Hocam 21 yaşımdayım. Müşteri hizmetlerini aradım ve bana bunu dedi. Hatta direkt ekip bunu söyledi.Yok. Kullanabilmek için 18 yaş ve üzeri olmak gerekiyor.
Bahsettiğiniz 100TL veren kampanya mı? Çünkü davet kampanyası devam ediyor.
Söz ettiğim 100 TL kimlik doğrulama kampanyası evet.
Kötü olmuş. Ama cashback için yine de kullanılır bence. Özellikle Trendyol ve Hepsiburada'da daha iyi cashback veren yok (Vodafone Pay hariç. Çünkü Hepsiburada'da her zaman %20 cashback vermiyor. Üstelik sadece 1 defa yararlanabiliyorsunuz. Artı olarak cashback'i sadece atm'den çekebiliyorsunuz.). Özellikle de cashback için alt limit şartı olmaması çok iyi.Hocam 21 yaşımdayım. Müşteri hizmetlerini aradım ve bana bunu dedi. Hatta direkt ekip bunu söyledi.
Söz ettiğim 100 TL kimlik doğrulama kampanyası evet.
Spotify ve Netflix gibi platformlarda ise en çok Tami cashback veriyor diye biliyorum.