Amazon Para iadesi gerçekleştirmedi

Cheriel

Uzman
Sorum başlıktaki gibidir yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü ? Aksi bir durum olmadığı sürece mutlaka iade yaparlar.

Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü? Aksi bir durum olmadığı sürece mutlaka iade yaparlar.

Evet görüştüm 14 içinde iade yapılır dedi cumartesi günü 14 gün olacak şu an iade iptal mi oldu hiçbir şey anlamadım.

Evet görüştüm 14 içinde iade yapılır dedi cumartesi günü 14 gün olacak şu an iade iptal mi oldu hiçbir şey anlamadım.

İade talebi onaylandıysa iptal olmaz. Müşteri hizmetlerini arayıp görüşün yardımcı olurlar mutlaka.

Aynısı başıma geldi Aralık ortasında yolladığım ürünün para iadesini iki hafta önce anca alabildim. Genellikle banka kaynaklı olduğunu belirtiyorlar. İki günde bir falan canlı desteğe yazın.

Aynısı başıma geldi aralık ortasında yolladığım ürünün para iadesini iki hafta önce anca alabildim. Genellikle banka kaynaklı olduğunu belirtiyorlar. İki günde bir falan canlı desteğe yazın.

Yazdım tekrardan 14 gün bekleyin iade gerçekleşmezse o zaman yardımcı oluruz diyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…