Detaylar
Kim cevapladı?ExellionTR
Başarılı
Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü ? Aksi bir durum olmadığı sürece mutlaka iade yaparlar.
Cheriel
Uzman
Müşteri hizmetleriyle görüştünüz mü? Aksi bir durum olmadığı sürece mutlaka iade yaparlar.
Evet görüştüm 14 içinde iade yapılır dedi cumartesi günü 14 gün olacak şu an iade iptal mi oldu hiçbir şey anlamadım.
ExellionTR
Başarılı
Evet görüştüm 14 içinde iade yapılır dedi cumartesi günü 14 gün olacak şu an iade iptal mi oldu hiçbir şey anlamadım.
İade talebi onaylandıysa iptal olmaz. Müşteri hizmetlerini arayıp görüşün yardımcı olurlar mutlaka.
Benim kılıf gibi olmuş 1 ay iade bekledim habire müşteri hizmetlerine yazdım en son iade yaptılar.
Mail atabilirsin: [email protected]
Aynısı başıma geldi Aralık ortasında yolladığım ürünün para iadesini iki hafta önce anca alabildim. Genellikle banka kaynaklı olduğunu belirtiyorlar. İki günde bir falan canlı desteğe yazın.
Cheriel
Uzman
Aynısı başıma geldi aralık ortasında yolladığım ürünün para iadesini iki hafta önce anca alabildim. Genellikle banka kaynaklı olduğunu belirtiyorlar. İki günde bir falan canlı desteğe yazın.
Yazdım tekrardan 14 gün bekleyin iade gerçekleşmezse o zaman yardımcı oluruz diyorlar.
Bu sorun neden oldu diye sormuştum, satıcının amazon.com olmadığı için oldu demişti.Benim kılıf gibi olmuş 1 ay iade bekledim habire müşteri hizmetlerine yazdım en son iade yaptılar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük