Lessra

Başarılı
Arkadaşlar 22 Temmuz'da Persona 3 Portable satın aldım, 15 dk denedim ama oyunu sevmedim iade ettim 24 Temmuz'da saat 6:30'da iadem kabul edildi. 1 hafta geçti bekledim hala para gelmedi. Bugün 3 Ağustos hala para yok, banka kartımı kontrol ettim hala iade gelmemiş. Steam cüzdanıma iade etmedim banka kartıma iade ettim.

1754230783431.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 22 Temmuz'da Persona 3 Portable satın aldım, 15 dk denedim ama oyunu sevmedim iade ettim 24 Temmuz'da saat 6:30'da iadem kabul edildi. 1 hafta geçti bekledim hala para gelmedi. Bugün 3 Ağustos hala para yok, banka kartımı kontrol ettim hala iade gelmemiş. Steam cüzdanıma iade etmedim banka kartıma iade ettim.

Eki Görüntüle 169750
Para iadesi gerçekleşmiştir, bankanın yansıtması sürer.

İade edildi yazıyorsa işlem banka tarafındadır 2 haftayı bulur 2 gün de sürebilir. Banka kartı ise daha uzun sürüyor genelde.

Oyun iade etmeyi biliyorum defalarca kez iade ettim param 7 günde gelirdi bu kez 10 günü geçti.

Eğer Steam'de onaylandı görünüyorsa bankanızın bekletme politikasına göre değişiklik gösterir, Steam'de bu tip durumlarda bankanızla iletişime geçin diyor. Bankanızı arıyıp iade edilmeyi bekleyen bakiye var mı diye sorabilirsiniz.