Tweet atmakta işe yarıyor. 25 gündür 30000 TL gelmemişti Akbank'ı Twitter'dan şikayet edince 10 dakikada göndermişlerdi.Siz bir Şikayetvar ve BDDK'ya yazın.
İlk önce Şikayetvar'a bir yazın oradan da rahatsız oluyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Telefonlarınız açık olsun, Şikayetvar sitesine yazınca siz Banka arayacak sizi. Orası da olmaz ise BDDK. İkisini birleştirip, combo da yapabilirsiniz.
Sosyal Medya'da iş yapar doğru söylüyor Milas.
Telefonlarınız açık olsun, Şikayetvar sitesine yazınca siz banka arayacak sizi. Orası da olmaz ise BDDK. İkisini birleştirip, combo da yapabilirsiniz.
Sosyal Medya'da iş yapar doğru söylüyor Milas.
Onu da denerim sağ olun.
Ben çok oyun iadesinde bulundum ama sizin yaşadığınız problemleri yaşamadım. Hayatım boyunca da hep Akbanktan uzak durdum iyi ki de durmuşum dedim şu an. Normalde 3-4 günde kartıma iade oluyordu. Şikayetvar'a yazın bence orayı dikkate alıyorlar sonra da başka bankaya geçmenizi tavsiye ederim eğer ki maaşınız oraya yatmıyorsa.
Ben çok oyun iadesinde bulundum ama sizin yaşadığınız problemleri yaşamadım. Hayatım boyunca da hep Akbank'tan uzak durdum iyi ki de durmuşum dedim şu an. Normalde 3-4 günde kartıma iade oluyordu. Şikayetvar'a yazın bence orayı dikkate alıyorlar sonra da başka bankaya geçmenizi tavsiye ederim eğer ki maaşınız oraya yatmıyorsa.
Ben de çok oyun iadesinde bulundum böyle bir şey yaşamamıştım hatta 14 Ağustos'ta almış olduğum başka bir oyunu 21 Ağustos'ta iade ettiğim de 22 Ağustos'ta para hemen yattı ama 13 Ağustos'ta iade edilen Rust oyunun para iadesi hala gelmedi.