25702

Becerikli
Başlıktaki gibi para kazanabileceğim bir oyun arıyorum. Sadece oyunu oynarken çok fazla internet harcamasın yeter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle bir sey oldugunu bilmiyordum oyunda, bir tane örnek verebilir misiniz?
En basitinden yaklaşık 2 sene evvel Operation Riptide kasalarından 50 küsür tane almıştım, 3 dolar falandı. Mayısın başında tanesini 11 dolardan satmıştım. Toplam 400 dolarlık bir kârım vardı. Nakite çevirip evin 1 aylık kirasını ödemiştim.
5-6 seneden fazladır CS'de trading yapıyorum, eğitim ve sağlık masraflarımı onunla sağladım büyük ölçüde.

Hocam örneğin 1 maç başına ne kadar internet harcadığıni biliyor musunuz?
Saatte 100 ila 400 Mb arası harcıyor diye biliyorum.

En basitinden yaklaşık 2 sene evvel Operation Riptide kasalarından 50 küsür tane almıştım, 3 dolar falandı. Mayısın başında tanesini 11 dolardan satmıştım. Toplam 400 dolarlık bir kârım vardı. Nakite çevirip evin 1 aylık kirasını ödemiştim.
5-6 seneden fazladır CS'de trading yapıyorum, eğitim ve sağlık masraflarımı onunla sağladım büyük ölçüde.

Saatte 100 ila 400 Mb arası harcıyor diye biliyorum.
Teşekkür ederim.

En basitinden yaklaşık 2 sene evvel operation riptide kasalarından 50 küsur tane almıştım, 3 dolar falandı. Mayıs'ın başında tanesini 11 dolardan satmıştım. Toplam 400 dolarlık bir kârım vardı. Nakite çevirip evin 1 aylık kirasını ödemiştim.

Saatte 100 ila 400 MB arası harcıyor diye biliyorum.

Hocam bir sorum daha var bu konu ile alakasız ama bilgili gibisiniz. Örneğin NFS Most Wanted da kart düşürmem için ne yapmam lazım. Yani neye göre kart düşüyor.