yusufir 6 Yetkin Katılım 22 Mayıs 2024 Mesajlar 262 Çözümler 2 Beğeniler 208 Bugün 22:08 #31 Özür dileyip işi tatlıya bağlamak yerine, bunlar aksine kendilerini daha da rezil ediyorlar.
KS KS Bubbles 4 Becerikli Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 146 Beğeniler 100 Bugün 22:19 #32 Paper.C dedi: İncelemeler silindi galiba. Oyunun son incelemeleri çok olumlu olarak gözüküyor bende. Genişletmek için tıkla... Bence bu bir hata; Steam bile onları desteklerse olay farklı mecralara çekilir.
Paper.C dedi: İncelemeler silindi galiba. Oyunun son incelemeleri çok olumlu olarak gözüküyor bende. Genişletmek için tıkla... Bence bu bir hata; Steam bile onları desteklerse olay farklı mecralara çekilir.
Paper.C 70 Üstün İlk 1.000! Katılım 21 Aralık 2023 Mesajlar 1.600 Makaleler 1 Çözümler 11 Beğeniler 2.412 Bugün 22:28 #33 Bubbles dedi: Bence bu bir hata; Steam bile onları desteklerse olay farklı mecralara çekilir. Genişletmek için tıkla... Hata değilmiş. Konu dışı inceleme etkinliği olarak işaretlenmiş incelemelerimiz.
Bubbles dedi: Bence bu bir hata; Steam bile onları desteklerse olay farklı mecralara çekilir. Genişletmek için tıkla... Hata değilmiş. Konu dışı inceleme etkinliği olarak işaretlenmiş incelemelerimiz.
KS KS Bubbles 4 Becerikli Katılım 10 Nisan 2026 Mesajlar 146 Beğeniler 100 59 dakika önce #34 Paper.C dedi: Hata değilmiş. Konu dışı inceleme etkinliği olarak işaretlenmiş incelemelerimiz. Eki Görüntüle 281948 Genişletmek için tıkla... İşin içinde Türkler olunca rapor sistemleri ışık hızında çalışıyor sanırım. Steam kullanmıyorum ama oyuncularımızın tepkisini merak ediyorum. Acaba Steam de boykot edilir mi?
Paper.C dedi: Hata değilmiş. Konu dışı inceleme etkinliği olarak işaretlenmiş incelemelerimiz. Eki Görüntüle 281948 Genişletmek için tıkla... İşin içinde Türkler olunca rapor sistemleri ışık hızında çalışıyor sanırım. Steam kullanmıyorum ama oyuncularımızın tepkisini merak ediyorum. Acaba Steam de boykot edilir mi?