Detaylar
Kim cevapladı?Bubbles 6
Becerikli
Bence bu bir hata; Steam bile onları desteklerse olay farklı mecralara çekilir.İncelemeler silindi galiba. Oyunun son incelemeleri çok olumlu olarak gözüküyor bende.
- Makaleler
- 1
Bence bu bir hata; Steam bile onları desteklerse olay farklı mecralara çekilir.
Hata değilmiş. Konu dışı inceleme etkinliği olarak işaretlenmiş incelemelerimiz.
Bubbles 6
Becerikli
İşin içinde Türkler olunca rapor sistemleri ışık hızında çalışıyor sanırım. Steam kullanmıyorum ama oyuncularımızın tepkisini merak ediyorum.Hata değilmiş. Konu dışı inceleme etkinliği olarak işaretlenmiş incelemelerimiz.
Eki Görüntüle 281948
Acaba Steam de boykot edilir mi?
Evet hocam bu yönde haberler paylaşıldı ve bunlar konu dışı içerik olarak sayılmış. Benim incelememde bir sorun gözükmüyor ama olursa incelememi yineleyeceğim.İncelemeler silindi galiba. Oyunun son incelemeleri çok olumlu olarak gözüküyor bende.
Bubbles 6
Becerikli
Evet hocam bu yönde haberler paylaşıldı ve bunlar konu dışı içerik olarak sayılmış. Benim incelememde bir sorun gözükmüyor ama olursa incelememi yineleyeceğim.
Hepsini silmişler.
Geraltın kılıcı 108
Bilgin
Ofisi 40 kişi bulup basasım geldi.Türk bir kullanıcının profil fotoğrafında Mustafa Kemal Atatürk olduğu için sunucudaki bir moderatör tarafından yasaklandığı ve gerçek Atatürk fotoğrafının yasaklanıp oyundaki portresine izin verilmesi gibi bir çelişki yaşandığı biliniyor.
Banlayan moderatörün savunmasında Atatürk'ü 1915 olayları (sözde Ermeni soykırımı) nedeniyle 'tartışmalı bir figür' olarak nitelendirdiği, şirketin Türk oyuncuların kitlesinden para kazanıp bu tür ithamlara göz yummasının büyük bir tepkiye yol açtığı görülüyor. Türk oyuncuların ve içerik üreticilerinin duruma büyük tepki gösterdiği; oyunların iade edildiği, Steam'de çok olumsuz incelemeler bırakıldığı ve şirketin Discord sunucusuna tepki gösterildiği aktarılıyor.
Paradox yönetiminin kararın tutarlı olmadığını kabul ederek durumu yeniden inceleyeceklerini duyurduğu ancak bu açıklamada net bir özür barındırmadığı için yetersiz bulunduğu ve boykotun devam ettiği söyleniyor. Ben bu oyunu oynamadım ama bu kabul edilemez bir durumdur; soykırımdan bahsedip soykırımda çağ atlamış ülkelerin dillerini, tarihlerini oyunlara eklemekten utanmayanlar sadece Türk kelimesi duyunca aslan kesiliyor. Bu, bana göre art niyetli bir davranıştır.
Eki Görüntüle 281900
Eki Görüntüle 281901
dvsvroowvwc18347 5
Uzman
Paradox Interactive'den özür beklemek çok saçma. Zaten şirket bir kişinin elinde olan istediği gibi top oynadığı bir şirket değil. Sahipler yatırım bankaları ve Tencent. Yatırım dünyasında lobicilikte çok ünlü zaten. Bir yerde bile kontrolümüz olmadığı için istedikleri gibi itip kalkabiliyorlar ;D Noname adamin bu kadar korunması bile çok komik. Sadece istediğiniz olmayacak demek için bunu yapıyorlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Çözüldü iPod Nano 5. nesile müzik ve video nasıl atılır?
- Tsumugi Kotobuki
-
-