LGS Avcısı

Çalışkan
Türkçe : 16D 3Y 1B
İnkılap : 9D 1Y
Din Kültürü : 7D 3Y
İngilizce : 8D 2Y
Matematik : 7D 1Y
Fen Bilimleri : 16D 3Y 1B
420 almayı hedefliyorum sizce nasıl?

Türkçe: 16D 3Y 1b.
İnkılap: 9D 1y.
Din kültürü: 7D 3y.
İngilizce: 8D 2y.
Matematik: 7D 1y.
Fen bilimleri: 16D 3Y 1b.
420 almayı hedefliyorum sizce nasıl?

Kardeşim TR iyi daha önünde uzun bir süre var artar.
İnkılap çok iyi.
Din iyi ama daha yüksek olmalı fullemeye çalış.
İngilizceyi ben kendi dönemimde fulledim sende fullemeye bak.
Mat kötü şu an en az 12 olması lazım.
Fen çok iyi daha da artar.
Çalışmayı bırakma aynen devam 🦾

Paraf zor bir yayın değil. Ben Paraf matematikte 17 net yaptım. Matematiğe baya çalışmanı öneririm.

Hocam benim matematik çok kötü tam hatırlamıyorum neti falan ama yerlerde sürünüyor matematik ortalamam 88 hocanın okulda yaptıklarını falan anlıyorum yapıyorum zorluk çekmeden ama denemeye gelince her şey aklımdan gidiyor zorlanıyorum çok fazla.

Paraf zor bir yayın değil. Ben paraf matematikte 17 net yaptım. Matematiğe çalışmanı öneririm.

Gün 1 mat 8 fen 16 paragraf 20 toplam 44.
Gün 2 rahatsızdım ve canım istememedi dinlendim o gün.
Gün 3 21 paragraf 16 fen toplam 37 matematik 1-2 soru yapıp sinir oldum o yüzden yapmadım o gün matematik.
Gün 4 (bugün) 21 paragraf 14 matematik 16 fen toplam 51 bugün Fen'de anlamadığım soru diğerlerinden biraz fazla oldu çözümlerini izleyip anladım matematikte 6-7 soru yaptım geri kalanları bazılarını dikkat hatasından bazılarını hiç anlamadım konu karakök'ün bir konusuydu çözümlerini izleyerek anladım o soruları da hocam böyle yapmam iyi olur mu bazen neredeyse hiçbirini anlamıyorum değişiyor konuya ve bana göre yavaş yavaş soru sayılarını artırarak bazen azalma olabiliyor nasıl gidiyorum ve test dışında konu anlatım bulunca YouTube'dan izliyorum ve tekrar yapıyorum düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum (3-4 günden beri ağırlık vermeye çalışıyorum az kaldı LGS'ye şimdi daha fazla ağırlık vermeye çalışıyorum herkes bu aylarda pes ediyor bende sıkıldım az yapıyordum sadece 1,2 hafta şimdi yavaş yavaş yükseltmeye başladım sizce artırarak böyle ilerlersem iyi olur mu deneme tavsiyeniz var mı soruları için özellikle matematik.

Gün 1 mat 8 fen 16 paragraf 20 toplam 44.
Gün 2 rahatsızdım ve canım istememedi dinlendim o gün.
Gün 3 21 paragraf 16 fen toplam 37 matematik 1-2 soru yapıp sinir oldum o yüzden yapmadım o gün matematik.
Gün 4 (bugün) 21 paragraf 14 matematik 16 fen toplam 51 bugün Fen'de anlamadığım soru diğerlerinden biraz fazla oldu çözümlerini izleyip anladım matematikte 6-7 soru yaptım geri kalanları bazılarını dikkat hatasından bazılarını hiç anlamadım konu karakök'ün bir konusuydu çözümlerini izleyerek anladım o soruları da hocam böyle yapmam iyi olur mu bazen neredeyse hiçbirini anlamıyorum değişiyor konuya ve bana göre yavaş yavaş soru sayılarını artırarak bazen azalma olabiliyor nasıl gidiyorum ve test dışında konu anlatım bulunca YouTube'dan izliyorum ve tekrar yapıyorum düşüncelerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum (3-4 günden beri ağırlık vermeye çalışıyorum az kaldı LGS'ye şimdi daha fazla ağırlık vermeye çalışıyorum herkes bu aylarda pes ediyor bende sıkıldım az yapıyordum sadece 1,2 hafta şimdi yavaş yavaş yükseltmeye başladım sizce artırarak böyle ilerlersem iyi olur mu deneme tavsiyeniz var mı soruları için özellikle matematik.
Anlamadığın sorularını araştır veya hocana sor. Deneme olarak hocalarına danışmanı öneririm. Kaynak önerebilirim istersen matematikten. Bu arada matematikten çok az çözüyorsun. Günlük en az 20 yap. Ve düzenli yap. Bir gün yapayım, bir gün yapmayayım dersen doğru düzgün çalışamazsın. Hasta olduğun günler bile 3-5 soru çöz.

Son düzenleme:
Matematik kötü, eğer stresten boş bırakıyorsan korkmana gerek yok, eğer zamanı yetiştiremiyorsan işlem pratiği yapman lazım, yok eğer konuları bilmiyorsan geçmiş olsun.

Burası kaç puan ediyor şuanda?

Matematik kötü, eğer stresten boş bırakıyorsan korkmana gerek yok, eğer zamanı yetiştiremiyorsan işlem pratiği yapman lazım, yok eğer konuları bilmiyorsan geçmiş olsun.

Burası kaç puan ediyor şuanda?
Bundan kaç aldın? Birde matematikte 20 soru olduğunu varsayarsak eğer 8 soru yapmışsın. 7 doğru 1 yanlış 12 tane boşun var. 12 boş çok fazla. Matematiğe biraz fazla çalış.
385 aldım.