3035

Yetkin
Elimde eski bir ekran kartı var, RX 570. Bu kartı satacağım. Birisi "Param Güvende" ile teklif vermiş, dolandırılma ihtimalim var mı?

Sadece ekran kartını alıp kutuyu geri göndererek iade edebiliyorlar. Satacağınız kişi güvenli biri değilse önermiyorum. Buluşup satmanız daha iyi olacaktır. Veya banka hesabına parayı atsın sizde kargo ile gönderin.

Elimde eski bir ekran kartı var, RX 570. Bu kartı satacağım. Birisi "Param Güvende" ile teklif vermiş, dolandırılma ihtimalim var mı?
Alıcıları koruyor tamamen. O yüzden satıcı olsam bulaşmam böyle elektronik şeyler için. 2000TL'lik kart için uğraşırsınız ve uğraştığınıza da değmez eğer karşıdaki dolandırmak istiyorsa. Benden söylemesi. Satarken elden satmak daha iyi her ne kadar biz alırken param güvende seçeneğini arasakta.

Alıcıyı koruyan bir sistem, kesinlikle bulaşmayın, hangi kafayla bu ülkede bu sistemi yapmışlar aklım almıyor, adam PS4 göndermiş Param Güvende ile alıcıya, alıcı ürünü reddetmiş, parasını geri almış, adama da bozuk PS3 göndermiş.

Alıcıyı koruyan bir sistem, kesinlikle bulaşmayın, hangi kafayla bu ülkede bu sistemi yapmışlar aklım almıyor, adam PS4 göndermiş Param Güvende ile alıcıya, alıcı ürünü reddetmiş, parasını geri almış, adama da bozuk PS3 göndermiş.
Hocam teşekkür ederim, büyük bir dertten kurtardınız beni.

Alıcıyı koruyan ancak satıcının gözünün yaşına bile bakmayan bir sistem, kendim bir defasında bir cihaz sattım (kanal adı vermeyecegim) adam cihazı aldı videoda inceledi ve tarafıma geri gönderdi. Kendi cihazın olduğunu nereden çıkardın dersen zamanında kutusuna taktığım yapışkandan tutun ürünün bir yerindeki çiziklere kadar tutuyor denk gelmesinim pekte mümkün olduğunu zannetmiyorum. Daha vahim dolandırılma hikayeleri de var, çok pahalı bir ürün değilse dert değil ancak pahalı bir üründe kendimi riske atmazdım bence gerek yok.