Az paramı hocam haklısınız.
Detaylar
Kim cevapladı?Konunun başında uyarımı yapmıştım zaten. Gerek yok havale işine, elden alınması en mantıklısı.
Liguori
Yetkin
- Makaleler
- 1
Eğer dolandırıcı ise zaten konuyla hiç alakası olmayan masum birinin IBAN'ı ve TC'sini verecekler sana. Hiçbir güvencesi yok. Yanlış düşünüyorsun.Hocam güvence diye havale ile alıyorum para yanarsa ne olacak.
Ya elden al ya Param Güvende ile.
Zaten bende inanmamıştım da şüpheyle yaklaştım böyle RAM niye bu kadar ucuza geliyor diye ama vergi no vs teklif etti satıcı ikna oldum biraz.
Yani bir kere mümkün değil o kadar fiyat.
Zaten bende inanmamıştım da şüpheyle yaklaştım böyle RAM niye bu kadar ucuza geliyor diye ama vergi no vs teklif etti satıcı ikna oldum biraz.
Vergi no dediğin nedir? Bu bir güvence değil zaten. Giderim XX firmanın vergi no'sunu kendi firmam gibi gösteririm. T.C.'yi de kafamdan sallar satarım sen parayı yolla ben seni engelledim üstüne bir de numara değiştirdim artık bana erişimin yok. Tüm süreç böyle.
348375
Deneyimli
Bir umuttur yaşamak, inanmak istedim.
Vergi no dediğin nedir? Bu bir güvence değil zaten. Giderim XX firmanın vergi no'sunu kendi firmam gibi gösteririm. T.C.'yi de kafamdan sallar satarım sen parayı yolla ben seni engelledim üstüne bir de numara değiştirdim artık bana erişimin yok. Tüm süreç böyle.
Vergi no sorgulanıyor hocam o kadar da değil o kadar önlemi almayacaksan zaten adamın hesabı işletme adı altında bende o sebeple sorgulayacağım tutmazsa almayacaktım.
Mordor Kumpircisi
Becerikli
Bırakın havaleyi sahibinden param güvende sistemi bile özellikle satıcı kesimi olmak üzere alıcılar için de açıkları olan riskli bir sistem. Meblağ yüksekse en sağlıklısı elden yüz yüze alışveriş.
Merhaba. 10.800'e Corsair Vengeance RAM alacağım ve satıcı PG kullanmıyor, bu sebeple havale teklif etti. T.C. Vermek ile sizce bu şekilde güvenli olur mu? Aksi bir durumda parayı çekmek için ne gerekli.
Kosarak uzaklas.
Aşırı ucuz,
Pg yerine EFT isteyenlere bulasmayın.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-
-