Zaten bende inanmamıştım da şüpheyle yaklaştım böyle RAM niye bu kadar ucuza geliyor diye ama vergi no vs teklif etti satıcı ikna oldum biraz.

Zaten bende inanmamıştım da şüpheyle yaklaştım böyle RAM niye bu kadar ucuza geliyor diye ama vergi no vs teklif etti satıcı ikna oldum biraz.

Vergi no dediğin nedir? Bu bir güvence değil zaten. Giderim XX firmanın vergi no'sunu kendi firmam gibi gösteririm. T.C.'yi de kafamdan sallar satarım sen parayı yolla ben seni engelledim üstüne bir de numara değiştirdim artık bana erişimin yok. Tüm süreç böyle.

Yani bir kere mümkün değil o kadar fiyat.

Bir umuttur yaşamak, inanmak istedim. 😕 bu arada reddetti pg ile satmayı sağlık olsun dert olmasın teşekkür ederim herkese.

Vergi no dediğin nedir? Bu bir güvence değil zaten. Giderim XX firmanın vergi no'sunu kendi firmam gibi gösteririm. T.C.'yi de kafamdan sallar satarım sen parayı yolla ben seni engelledim üstüne bir de numara değiştirdim artık bana erişimin yok. Tüm süreç böyle.

Vergi no sorgulanıyor hocam o kadar da değil o kadar önlemi almayacaksan zaten adamın hesabı işletme adı altında bende o sebeple sorgulayacağım tutmazsa almayacaktım.

Bırakın havaleyi sahibinden param güvende sistemi bile özellikle satıcı kesimi olmak üzere alıcılar için de açıkları olan riskli bir sistem. Meblağ yüksekse en sağlıklısı elden yüz yüze alışveriş.