Hocam o zamanlar bilmiyordum. O olayı yaşadıktan sonra öğrendim bu sistemin bu denli kötü olduğunu. Artık bir şey satacak olursam da Antalya/Merkez dışına satmakla hiç uğraşamam elden gelip alsınlar.Riskli bir şey yapmışsınız kartın kasasını söküp içine bozuk kartta takabilirlerdi kanıtlayamazdın da
Detaylar
Kim cevapladı?erdym
Üstün
Onda da bazı yüzsüzler yapıyor ben yanında çalıştığına dair onay alıyorum en güvenlisi.
Test edilmeden teslim edilmez.Onda da bazı yüzsüzler yapıyor ben yanında çalıştığına dair onay alıyorum en güvenlisi.
erdym
Üstün
Test etmeyi de geçtim Video'lu veya yazılı onay alıyorum daha sonradan eve geldim bozuk diye başımı ağrıtmasın. Sırf görüntüde öyle gözüksün diye mesajlarda öyle belirtip daha sonra şikayet edebiliyorlar.
Temkin iyidir.Test etmeyi de geçtim Video'lu veya yazılı onay alıyorum daha sonradan eve geldim bozuk diye başımı ağrıtmasın. Sırf görüntüde öyle gözüksün diye mesajlarda öyle belirtip daha sonra şikayet edebiliyorlar.
Loutermilch
Başarılı
Tamam işte size alıcı taraf olarak çok iyi işlemiş. Satıcıyı değil alıcıyı kolluyor sistem.Ben hiç öyle sorun yaşamadım bir oyun CD'si aldım çalışmayacak kadar cizikti iade ettim direk kabul ettiler hâlâ öyle mi bilmiyorum ama.
Yeni konular
-
ASUS A55BM-E anakart ile mavi ekran ve performans sorunu
- yigitminer
-
-
-
-
-
-
-
-