Daha geçen günlerde konusunu açtığım PS4 bugün Param Güvende ile satıldı. Alan adam çok güvenilir bir tip değildi, adresi bile ben sormadan vermedi. E tabii bugün kargolayamadım, cihaz hala bende ama iptal etme ihtimalim var mı bilmiyorum. Var mı benim dolandırılma ihtimalim? Ve eğer dolandırılırsam paramı nasıl geri alabilirim?

Param Güvende'ye güven olmaz. Tamamen alıcının koruma altına alındığı bir durumdur.

Bir keresinde Param Güvende ile ekran kartı satan birisi vardı. Kartı satmıştı fakat alan kişi hem takarken karta zarar vermiş hem de galiba bir kez de düşürmüş.

Daha sonra alıcı, "Kart bana böyle geldi" diyerek iade ediyor ve olan satıcıya oluyor.

En son siteyi mahkemeye vermişti ama ne oldu bilmiyorum.

Peki benim yapabileceğim bir şey var mı? İptal edebiliyor muyum veya?

Kabul etmeyebilirsin. Ürünü yolluyorsun para Sahibinden'in hesabına gidiyor, alıcıya ürün geldikten sonra onaylarsa para senin hesabına aktarılıyor. Ürüne zarar verip de yollayabilir sebep olarak da ilanda belirtildiği gibi değildi der geçer.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabul etmeyebilirsin. Ürünü yolluyorsun para Sahibinden'in hesabına gidiyor, alıcıya ürün geldikten sonra onaylarsa para senin hesabına aktarılıyor. Ürüne zarar verip de yollayabilir sebep olarak da ilanda belirtildiği gibi değildi der geçer.

Hocam ama ilan alındı, adam adresi vs verdi. Direk iptal olayı var mı?