Paranormal olaylara inanıyor musunuz veya hiç yaşadınız mı?

Bu ne aptalca bir seymis boyle.

Yani demek oluyor ki ruhumuz kısa süreliğine bedenimizi terk ediyor ve orada kendimiz yatarken halimizi mi görüyoruz? Bir nevi biz ölmüşüzde ortalıkta ruh gibi dolaşıyoruz?
Ruh diye bir şey var mıydı?

Gece yalnızım. Yaşım 12 veya 13. Ailemler düğüne gitmişler. Her neyse ben tüm ışıkları açmış evi turluyorum. Mutfağın lambası yanık. Gittim buzdolabını açtım, geri kapattım. Salona doğru yürürken tak diye ses geldi. Nasıl korkuyorum ama görmeniz lazım. Kendimi topladım, gittim baktım. Buzdolabı kendi kendine açılmış. Geri kapattım. Birkaç adım ve geri döndüm yine açılmış. Kalp krizi geçirmeme 3 saniye. En son kapattım. Aklıma nasıl senaryolar geliyor ama bir duymanız lazım. O zamanlar bizim ev çok sapa. Buzdolabının önünde durdum, kendi kendine açılıyormuş. Abimi aradım, mıknatısı bozulmuş gerizekalı dedi. E o saaten sonra her türlü inancım bitti.

Normalde inanmazdım, ama şu astral seyahat olayını denediğim gün feleğim şaştı. Çok garip şeyler yaşadım. Hatırladıkça da tüylerim diken diken olur.
Bunun hakkında konu açarsan veya çoktan açtıysan etiketler misin?
Nvm yazmışsın zaten şimdi gördüm.
Ayrıca insanların bu tarz benzer şeyler yaşamasının sebebi yapmadan böyle olaylar okuyunca bilinç altında kalıyor, yani aslında astral seyahat, daha doğru tabiriyle lucid dream, senin bilinçaltının bir dışavurumu. Sen o işe girişirken ruhunun bedenden çıktığını, üç harflileri vs. göreceğini düşündüğün için öyle görüyorsun. Tabi yine deneyimlemeden bilmek zor, çok uğraşıyordum bir ara ama başaramadım saldım sonra.

Hayatımda okuduğum en saçma paragraf bu olabilir. İlk başta bu da neymiş böyle dedim. Sonra biraz araştırdım ve tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum şu anda.

Deneyememişsiniz, okuduklarınızdan yaptığınız çıkarımlarla beni yalanlamanız çok yanlış. Ben astral seyahat yapmadan önce ruhumun bedenden çıktığını hiç bilmiyordum. Ona rağmen ruhumun bedenden ayrdılığını görebildim. Bir önceki mesajımda dediğim gibi, beyniniz onu hayal etmiyor. Öyle olsaydı, siz daha önce hiç uğramadığınız bir yere ruhunuz aracılığıyla gitseydiniz ve eğer ki bu şeyler tamamen bir bilinçaltı olayı olsaydı, siz uyanıp o yere gerçekten gittiğinizde astral seyahat'de gördüğünüz her şeyin birebir doğru olduğunu görürdünüz. Zaten astral seyahat'in doğruluğunu kanıtlayan en önemli etkenlerden biri budur, belki de en kuvvetlisi.
Hayatımda okuduğum en saçma paragraf bu olabilir. İlk başta bu da neymiş böyle dedim. Sonra biraz araştırdım ve tamamen saçmalık olduğunu düşünüyorum şu anda.
Ben onu yazarken biraz espritüel yazdım, o yüzden saçma gelmiştir büyük ihtimalle. Lakin orada yazan her şey doğru.

Ayrıca bende sizin gibi bu olayı ilk duyduğumda "bunlar kafayı yemiş ula" dediydim. Lakin denediğiniz zaman işe yaradığını görünce insan tükürdüğünü yalamak zorunda kalıyor.
çok uğraşıyordum bir ara ama başaramadım saldım sonra.
Çok kuvvetli bir şekilde odaklanmanız gerekiyor. Benim dediğim yöntem bana kalırsa en kuvvetlisi. Zira ben ilk denememde başarmıştım.
Hani derler ya "iç huzuru bulmak" diye. Heh, işte bunu yapabilmek için kendi bilinçaltınızı kontrol edebilmeniz lazım.

Hayır inanmıyorum bu olaylar komple nasıl yorumladığına bağlı. Tıpkı depremlerin fay hattından değil de halkın aşırı günah işlemesi sebebiyle meydana geldiğine inanmak gibi. Halbuki yok öyle bir şey. Bilimsel açıklamalara bakın her konuda.

Yok estağfurullah yalanlamak değil amacım. Ben böyle metafiziksel olaylara inanmadığımdan en mantıklı açıklamanın bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Nihayetinde dinle doğrudan ilişkili bir şey. Şunu da sormak istiyorum: Astral seyahatle başka yerlere gidip görme olayının gerçek olduğunu düşünüyor musun? Astral seyahatle YKS sorularını kaçırma olayı gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…