İşlemi yaptıktan sonra yatak hafifçe sallanmaya başlıyor ama o sallantıyı hissediyorsunuz. Ardından etrafınızda bir anda çok hoş gözükmeyen canlılar beliriyor (3 harfliler olsa gerek). Size saldırmaya çalışıyorlar. Şöyle ki 3 harfliler sizin fiziksel bedeninize hasar veremez. Ancak ruhunuza zarar verebilir. Bunlarla yaptığınız 4-5 dakikalık bakışma yarışmasından sonra ayaklarınızdan beyaz bir şey kalktığını göreceksiniz; ruhunuz! Evet kulağa deli saçması gibi geliyor ama bunu internette araştırırsanız yaşayan kişilerde görebilirsiniz. Her neyse, işte ruhunuz ayaklarınızdan başlayarak yavaşça vücudunuzdan çıkmaya başlıyor. En sonunda tamamen havaya kalkıyorsunuz. (aşağıya bakarsanız vücudunuzu görebilirsiniz

). Ruhunuz ile vücudunuz arasında bir bağ vardır. Onun adı gümüş kordon (araştırırsanız Net'de bulabilirsiniz bir şeyler), bu bağ koparsa geçmiş olsun. Ölürsünüz. O saatten sonra ne olduğunu kimse bilmiyor.

Ben havaya kalktıktan ve bedenimi gördükten sonra, korkudan yerimden sıçramıştım. Anca öyle bozabildim.