Paranormal olaylara inanıyor musunuz veya hiç yaşadınız mı?

O biraz abartı gibi. Evet, istediğiniz yere gezip gidebilirsiniz ama bu zaten çok riskli bir iş. Dikkatli olmazsanız Gümüş Kordon kopar. Bunun kanıtları mevcut. Bazı insanlar Astral Seyahat'e geçmeden önce yakınlarına "ben uzak mesafelere gideceğim bu sefer" demiş (işte mesela evinden çok çok uzak mesafelere gitmek gibi). Adam Astral Seyahat'e geçiş yapmış, lakin ertesi gün gittiklerine ölmüş bedenini bulmuşlar. Bunun sebebini araştırırlarken akıllarına dün adamın dediği "ben uzak mesafelere gideceğim bu sefer" cümlesi gelmiş.

Tabii ki bu tek başına yeterli bir kanıt değil. Adam yatağında uyurken kalp krizi geçirmiş olabilir. Lakin bunun gibi çok fazla vaka var. Bu sebeple insanlar Astral Seyahat ile uzak mesafelere gitmekten kaçınırlar. Zaten bu konuyla ilgili araştırma yaparsanız çoğu kaynakta "Çok uzak mesafelere gitmeye çalışmayın, dikkatli olun ki Gümüş Kordon kopmasın" yazar.

Lakin YKS sorularını çalmak doğru olabilir mi? Evet, neden olmasın? Her ne kadar tehlikeli olsada, en nihayetinde Astral Seyahat ile bunu yapmak mümkün.

Bir de soğuk savaş yıllarında yanlış hatırlamıyorsam Amerikalıların yaptığı bir deneme vardı. Astral seyahatle uzaya çıktılar ve gördükleri gezegenleri anlatmaları istendi. Fakat anlattıkları şeyler gerçekle örtüşmüyordu, yani gerçekten o gezegenleri görmediler yani.

Enteresan konu gerçekten, inanmıyorum ama hala merak ediyorum işin aslı nasıl diye.

O şey büyük ihtimal uydurma. Lakin doğru da olabilir. Bu konular çok karışık. Bazı topluluklar, dünya hariç diğer gezegenlerin Astral Seyahat ile bakıldığında farklı göründüğünü söylüyor.

Ha tabii ki Amerika o gezegenleri gerçekten örtüştüğünü görse bile, bunu dış kesimlere açıklamazdı. Belki de Astral Seyahat'in bu tür konularda çok güçlü bir araç olduğunu gördüler ama Dünya'ya "bu meret işe yaramıyor, sakın denemeyin" diyerek kendilerine sakladılar. Neden olmasın? Amerika bu.

Günaydınlar, rüya görmüşsünüz. Astral seyahat gibi zırvaları anonim sözlükler, magazin sayfaları ve dolandırıcılardan dinlemek yerine bilimsel kaynaklardan araştırmanızı tavsiye ediyorum.

Tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum. Hayatımda bir kere paranormal bir olay yaşadım ve o zaman da psikolojimin ciddi şekilde bozuk olduğu bir dönemdi. Gece henüz uykuya dalmamışken bir kadın sırtıma dokunup birkaç kez adımı seslendi, korkudan dönüp bakamadım, daha sonrasında uykuya daldım. Bunu yaşadığım sürede aşırı yalnızlık çekiyordum. Bir olay daha var ama paranormal bir olay sayılmaz
Evde akşam saatlerinde babam, ben ve abim vardık, annemler kuzenimin kına gecesi için dışarı çıkmışlardı. O zamanlar 14 yaşındayım, annemin öğlen kızarttığı patates kızartmalarından kalanını aldım salonda yiyordum, abim uyumuş, babamla ben oturuyoruz. Neyse patatesi yedim bitirdim, tabağı mutfağa götürdüm, mutfağa geldim ki balkonun kapısı açık, neyse balkonun kapısını kapatıp bir bardak su doldurup içmeye başladım, balkonun kapısı bir anda açıldı, ben o anda aklımı kaybettim, mutfaktan salona koşup koltuğa atlamışım, koltukta kendime geldim, koşarken "anneee!" diye bağırdığımı hatırlar gibiydim ama babam "babaaa!" diye bağırdın dedi, o derece aklım yerinden oynadı. Neyse babam o an beni öyle görünce hırsız geldi falan sanmış, oklavayı alıp bir hışımla mutfağa koştu, "noluyor lan" falan diye bağırıyor Sonradan anladık ki ben balkonun kapısını ilk kapattığım anda düzgün kapatmamışım, o yüzden geri açılmış. Bu da böyle bir anımdır.

Son düzenleme:
Günaydınlar, rüya görmüşsünüz. Astral seyahat gibi zırvaları anonim sözlükler, magazin sayfaları ve dolandırıcılardan dinlemek yerine bilimsel kaynaklardan araştırmanızı tavsiye ediyorum.
Ben de sizi denemeye davet ediyorum.

Bilimsel olarak kanıtlanamayacak bir olaya "bilimsel kaynaklara bakın" demek... Hiç araştırma yapmadığın belli oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kabul edin küçükken cin hikayeleriyle büyüdünüz, gayet normal olarak bunlarla şartlanıyorsunuz, normal şartlar altında öyle ruh diye bir şey varsa bile makasla keser gibi çıkabilecek bir şey değil, öyle olsa ülkeler asker değil medyum yetiştirirdi zaten. Ama ölüm ötesi olayına bende inanıyorum, kalbi duran bir insanın(teknik olarak ölmüş oluyor) bir nedenle geri canlanınca(ki bu saatler sonra olabiliyor) ölü olduğu zaman aralığındaki her şeyi birebir anlattığına dair iddialar var, neden olmasın?

Zaten astral seyahat vesaire karabasanın entel adı. Geçin bunları, 4. 5. boyut varsa bile zamanı gelince görürsünüz. Hayatta en hakiki mürşit ilimdir fendir.

Paranormal sayılır sayılmaz onu bilemem ancak paranorma olduğunu düşündüğüm bir olay var. Rahmetli dedem ile aynı gün aynı rüyayı görmüştük. Rüya biraz özele kaçıyor o yüzden anlatmayacağım. Anneme rüyamı anlatmıştım gördüğüm zaman. İşte dedem rahmetli olduktan belirli bir süre sonra annem bana "deden böyle bir rüya görmüş" diye bir rüya anlatmaya başladı. Sonradan anladım, bu benim gördüğüm rüyaydı. Hala rüya aklımda bu arada. Rüyamda dedem vardı, karşısında ben. O kendi bakış açısıyla bende kendi bakış açımla görmüştüm rüyayı. Mesela bunu bilimin açıkladığını hiç görmedim veya okumadım. Birisine anlatınca "yanımsama, beynin oyunu" diyor geçiyor halbuki ben bu rüyayı gördüğüm zaman aile bireylerimin bazılarına anlatmıştım yani yanımsama falan imkansız.

Hocam olabilir böyle olaylar ama hayatımızı buna bağlarsak yaşayamayız, şuanda 3 boyutlu materyalist alemin içindeyiz ve onun ilmi ilkelerine göre hareket etmezsek sadece uyuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…