Boşlukta Düşünen Adam
Yetkin
O biraz abartı gibi. Evet, istediğiniz yere gezip gidebilirsiniz ama bu zaten çok riskli bir iş. Dikkatli olmazsanız Gümüş Kordon kopar. Bunun kanıtları mevcut. Bazı insanlar Astral Seyahat'e geçmeden önce yakınlarına "ben uzak mesafelere gideceğim bu sefer" demiş (işte mesela evinden çok çok uzak mesafelere gitmek gibi). Adam Astral Seyahat'e geçiş yapmış, lakin ertesi gün gittiklerine ölmüş bedenini bulmuşlar. Bunun sebebini araştırırlarken akıllarına dün adamın dediği "ben uzak mesafelere gideceğim bu sefer" cümlesi gelmiş.Yok estağfurullah yalanlamak değil amacım. Ben böyle metafiziksel olaylara inanmadığımdan en mantıklı açıklamanın bu şekilde olduğunu düşünüyorum. Nihayetinde dinle doğrudan ilişkili bir şey. Şunu da sormak istiyorum: Astral seyahatle başka yerlere gidip görme olayının gerçek olduğunu düşünüyor musun? Astral seyahatle YKS sorularını kaçırma olayı gibi.
Tabii ki bu tek başına yeterli bir kanıt değil. Adam yatağında uyurken kalp krizi geçirmiş olabilir. Lakin bunun gibi çok fazla vaka var. Bu sebeple insanlar Astral Seyahat ile uzak mesafelere gitmekten kaçınırlar. Zaten bu konuyla ilgili araştırma yaparsanız çoğu kaynakta "Çok uzak mesafelere gitmeye çalışmayın, dikkatli olun ki Gümüş Kordon kopmasın" yazar.
Lakin YKS sorularını çalmak doğru olabilir mi? Evet, neden olmasın? Her ne kadar tehlikeli olsada, en nihayetinde Astral Seyahat ile bunu yapmak mümkün.