Hocam bayağı merak ettim o iş nasıl oluyor? Ne gördünüz? Ne yaşadınız?
Yapılışı çok basit, zor olan denk getirmek. Ben ilk denememde başarmıştım (ki bu inanılmaz nadir). Ama insanlar birkaç ay uğraşıyor yapmak için. Ama yapmanızı önermiyorum. Etkisinde kalmanız olası.

Yine de ben ne yaşadığımı anlatıyım:
İşlemi yaptıktan sonra yatak hafifçe sallanmaya başlıyor, ama o sallantıyı hissediyorsunuz. Ardından etrafınızda bir anda çok hoş gözükmeyen canlılar beliriyor (3 harfliler olsa gerek). Size saldırmaya çalışıyorlar. Şöyle ki 3 harfliler sizin fiziksel bedeninize hasar veremez. Ancak ruhunuza zarar verebilir. Bunlarla yaptığınız 4-5 dakikalık bakışma yarışmasından sonra ayaklarınızdan beyaz bir şey kalktığını göreceksiniz; ruhunuz! Evet kulağa deli saçması gibi geliyor ama bunu internette araştırırsanız yaşayan kişiler görebilirsiniz. Her neyse, işte ruhunuz ayaklarınızdan başlayarak yavaşça vücudunuzdan çıkmaya başlıyor. En sonunda tamamen havaya kalkıyorsunuz. (Aşşağıya bakarsanız vücudunuzu görebilirsiniz :D). Ruhunuz ile vücudunuz arasında bir bağ vardır. Onun adı Gümüş Kordon (araştırırsanız net'de bulabilirsiniz bir şeyler), bu bağ koparsa geçmiş olsun. Ölürsünüz. O saatten sonra ne olduğunu kimse bilmiyor. ;)
Ben havaya kalktıktan ve bedenimi gördükten sonra, korkudan yerimden sıçramıştım. Anca öyle bozabildim.
Bu arada istediğiniz an bozabilirsiniz bu olayı. ayağa kalkmanız yeterli olacaktır.

Yapılışı çok basit, zor olan denk getirmek. Ben ilk denememde başarmıştım (ki bu inanılmaz nadir). Ama insanlar birkaç ay uğraşıyor yapmak için. Ama yapmanızı önermiyorum. Etkisinde kalmanız olası.

Bu arada istediğiniz an bozabilirsiniz bu olayı. ayağa kalkmanız yeterli olacaktır.
Yani demek oluyor ki ruhumuz kısa süreliğine bedenimizi terk ediyor ve orada kendimiz yatarken halimizi mi görüyoruz? Bir nevi biz ölmüşüzde ortalıkta ruh gibi dolaşıyoruz?

Yani demek oluyor ki ruhumuz kısa süreliğine bedenimizi terk ediyor ve orada kendimiz yatarken halimizi mi görüyoruz? Bir nevi biz ölmüşüzde ortalıkta ruh gibi dolaşıyoruz?
Evet. Ama dolaşamazsın. Sadece etrafında hareket edip dönebilirsin. Dolaşmaya çalışırsan bağ kopar.

Evet. Ama dolaşamazsın. Sadece etrafında hareket edip dönebilirsin. Dolaşmaya çalışırsan bağ kopar.

Dolaşabiliriz. İstediğin her yere gidebilirsiniz. Hatta ilk seferinde çıkanlar evinizde gezip alıştırma yapın ondan sonra evden dışarı çıkın diyorlar. Hoş olmayan varlıklarla karşılaşmak büyük ihtimal ama onlar da zarar veremez. Görürsün sadece sen onlara onlar sana müdahale edemez. Biraz daha araştırırsanız astral seyahatle okul birincisi olan kızın hikayesini de görebilirsiniz. Sınav kağıtlarının olduğu yere gidip gidip soruları ezberliyor her sınavı başarıyla geçiyor. Bende büyük ilerleme kaydettim ama korkmamalısınız ilkesini sürdüremedim. Bayağı sallantı vücutda titreme oldu yükselmeyi hissettim korktum bozdum. Keşke bozmasaydım diyorum bir daha hiç o kadar ileri gidemedim. Siz hangi taktiği kullanıyorsunuz biraz konuşursak iyi olabilir.

Dolaşabiliriz. İstediğin her yere gidebilirsiniz. Hatta ilk seferinde çıkanlar evinizde gezip alıştırma yapın ondan sonra evden dışarı çıkın diyorlar. Hoş olmayan varlıklarla karşılaşmak büyük ihtimal ama onlar da zarar veremez. Görürsün sadece sen onlara onlar sana müdahale edemez. Biraz daha araştırırsanız astral seyahatle okul birincisi olan kızın hikayesini de görebilirsiniz. Sınav kağıtlarının olduğu yere gidip gidip soruları ezberliyor her sınavı başarıyla geçiyor. Bende büyük ilerleme kaydettim ama korkmamalısınız ilkesini sürdüremedim. Bayağı sallantı vücutda titreme oldu yükselmeyi hissettim korktum bozdum. Keşke bozmasaydım diyorum bir daha hiç o kadar ileri gidemedim. Siz hangi taktiği kullanıyorsunuz biraz konuşursak iyi olabilir.
Doğru, tekrar bir araştırdım da ben yanlış hatırlıyormuşum. Zaten 3-4 ay oluyor yapalı, o yüzden hatırlayamamışım.

Ben rahatlayarak uyuma tekniğini yapıyorum. Önce odayı tamamen karanlık yapıyorum ve kapıları, pencereleri sıkıca kapatıyorum (gece vakti olursa daha iyi olur, gündüzleyin ses olacaktır). Ardından yatağa yatıyorum. Beni rahatsız eden her türlü etkeni engelliyorum. Üstüme yorgan atmıyorum, kalın giyiniyorum (kış olduğu için). Ardından olabildiğince gevşiyorum, rahatlıyorum. Aklınızda tek bir düşünce olmalı. O da astral seyahat ile ilgili olmalı. Ben astral seyahat ile ilgili aklıma gelen rastgele her şeyi içimden söyledim. Ben odaklanma konusunda yetenekli bir insanım, o yüzden zor olmuyor. Odaklanamazsanız yapamazsınız zaten. Derin derin nefes alıyorum. Bu süreç yaklaşık 5 dakika sürüyor. 5 dakika sonrasında işte o dediğim süreç başlıyor vesaire. Ben çok korktuğum için bozdum, bir daha da yapmadım zaten korkudan. Ama benim korkmamın sebebi o canlıların bana zarar verdiğini sanmamdı. Çok uzun uzun araştırmamıştım. Eğer bilseydim, bozmazdım.

Siz hangi yöntemi yapıyorsunuz hocam?

@16787 Hocam isterseniz Astral Seyahat ile ilgili bir konu açın, oradan konuşalım. Kirletmeyelim konuyu.

Hayır hepsi akıl hastalığı bence. Beyin denen organın çok fazla senaryo uydurma kabiliyeti olduğunu unutuyor bazıları.
Zaten paranormal olarak sınıflandırılan şeylerin %90'ı uydurma. Lakin Astral Seyahat gibi olayları herkes deneyimleyebilir. Beyniniz hiç görmediğiniz bir şeyi nasıl hayal etsin? Kaldı ki o derece şeyleri hayal edecek kapasitede olsaydı sen normal yaşantında onları hep görürdün değil mi? Sen git hayatının her anını normal yaşa, yatağında yatarken "astral seyahat istiyom" diye düşündüğünde beynin sana hiç görmediğin şeyleri (fiziksel olarak evlerde ki eşyalar gibi, hiç gitmediğin bir evdeki bir eşya mesela) göstersin. Ve sen normal yaşantıda o şeyleri görmeye gidince orada olsunlar. Rastgelişe bak sen ya. :D