Pardus hakkında düşünceleriniz nelerdir?

Türklerin deneyip de bitiremediği tek proje değil. Bana kalırsa tamamen ilgisizlikten kaynaklanmış hayal kırıklığı derim.

Denediğim ilk Linux dağıtımı olsaydı muhtemelen asla Linux'a geri dönüp bakmazdım bile. Hayal kırıklığı olmasının yanında dağınık ve dandik hissettiriyor.

İfadeler: Que
Guncel olsa kullanilabilir aslinda az biraz gelismis ama hala cop, Debian tabanini terkederse belki biraz daha gelisir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evrensel bir işletimi olan Linux'un üzerine Pardus yazarak millete, yerli ve milli işletim sistemi diye yutturulmaya çalışılan bir projedir.

Herhangi bir kötü veya iyi düşüncem yok. Sadece yazık edildi. Umarım birisi farkına varır ve cidden yatırım alan bir proje olur. Acilen devletin tüm kademelerinde kullanıma sokulması lazım.

İlgili bir ekibi var. Üniversitedeki hocam ofislerine ziyarete gittiğini anlatırdı arada.

Onun dışında Linux dünyasında "lekeleme" gibi ifadelere katılmıyorum. Sonuçta özgür yazılım ve Debian tabanlı. Ne yapıp ne yapamayacağınız veya ne isteyip istemediğiniz size bize kalmış. Geri bildirim sunmak da önemli. Tamamen kenara atılırsa durum daha da vahimleşir. Eğer şu an hummalı bir geliştirme olmayacaksa bile gelecekte umursayacak bir hükümet/sistem gelene kadar rölantide gitmesi daha iyidir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…