Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 17 Aralık 2023
Okulda kullanıyoruz mecburen. Dokunmatik devre dışıyken ses gidiyor. Sesi açmak için dokunmatiği açıyoruz. Bunu da 10 yaşındaki öğrencim keşfetti.

- Makaleler
- 2
Rezil.Benim düşüncem kullanılabilir bir işletim sistemi değil. Bütün araçları başka yerlerden çalıntı. Linux'un adını lekeleyen kötü bir Debian dağıtımı.
RAR kurmak bile işkence olur mu ya.
"Linux bu kadar kötü müymüş ya?" gibi çok yanlış bir düşünceyi insana aşılayan bir işletim sistemi.
Denediğim ilk Linux dağıtımı olsaydı muhtemelen asla Linux'a geri dönüp bakmazdım bile. Hayal kırıklığı olmasının yanında dağınık ve dandik hissettiriyor.
Guncel olsa kullanilabilir aslinda az biraz gelismis ama hala cop, Debian tabanini terkederse belki biraz daha gelisir.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 8
Herhangi bir kötü veya iyi düşüncem yok. Sadece yazık edildi. Umarım birisi farkına varır ve cidden yatırım alan bir proje olur. Acilen devletin tüm kademelerinde kullanıma sokulması lazım.
İlgili bir ekibi var. Üniversitedeki hocam ofislerine ziyarete gittiğini anlatırdı arada.
Onun dışında Linux dünyasında "lekeleme" gibi ifadelere katılmıyorum. Sonuçta özgür yazılım ve Debian tabanlı. Ne yapıp ne yapamayacağınız veya ne isteyip istemediğiniz size bize kalmış. Geri bildirim sunmak da önemli. Tamamen kenara atılırsa durum daha da vahimleşir. Eğer şu an hummalı bir geliştirme olmayacaksa bile gelecekte umursayacak bir hükümet/sistem gelene kadar rölantide gitmesi daha iyidir diye düşünüyorum.
İlgili bir ekibi var. Üniversitedeki hocam ofislerine ziyarete gittiğini anlatırdı arada.
Onun dışında Linux dünyasında "lekeleme" gibi ifadelere katılmıyorum. Sonuçta özgür yazılım ve Debian tabanlı. Ne yapıp ne yapamayacağınız veya ne isteyip istemediğiniz size bize kalmış. Geri bildirim sunmak da önemli. Tamamen kenara atılırsa durum daha da vahimleşir. Eğer şu an hummalı bir geliştirme olmayacaksa bile gelecekte umursayacak bir hükümet/sistem gelene kadar rölantide gitmesi daha iyidir diye düşünüyorum.