Parfüm önerisi

Merhaba, şu iki ürün arasında kaldım. Birini seçmem lazım. Benim için kalıcılık önemli.
Bentley Silverlake
Missoni Wave
İkisi de 100 ML, Bentley EDP Missoni EDT. İkisi de tercih edebileceğim kokular ama kör alım yapıyorum sonuç olarak. Hangisi daha almaya değer ve kalıcı olur?
Ayrıca Versace Blue Jeans 75 ML EDT nasıldır? O tercih edilebilir mi?

@cartel

Son düzenleme:
Hocam dediğiniz kokular kalıcılık anlamında bayağı düşük performans sergiler haberiniz olsun.

Hocam, AI ile geldim buraya kadar onun yönlendirmesi ile. Missoni için kalıcılık iddiası yok da Bentley için kalıcı dedi.
Pek sanmıyorum hocam. Blue Jeans kalıcılık hakkında konuşmaya bile gerek yok bence. Dediğiniz kokuların hepsi yazlık. Kalıcı bir koku istiyorsanız hem kış aylarındayız biraz daha baharatlı kış temasına uygun kokular daha iyi olacaktır sizin için.

Hocam ikisi arasından hangisi iyi olur?

Hocam bu bütçede siz ne düşünürsünüz? Ben beğendiğim notalara göre bu ikisini buldum. Yazlık olduklarının bilincindeyim.
Hocam vallahi bu bütçeye pek hakim değilim. Ama bütçeyi biraz arttırabilirseniz 9PM buldum sepette 2200tl oluyor. https://www.idefix.com/afnan-9-pm-for-men-by-afnan-eau-de-parfum-100-ml-p-6250301. Kokuya hakimim gayet güzel bir koku çok iltifat alırsınız kör alışta üzmez sizi. Kalıcılık ve yayılım olarak da başarılı. Koku biraz tatlı bir koku hocam aklınızda bulunsun.

Son düzenleme:
Hocam ağır bir koku bu benim için, ben ilkbahar yaza uygun parfümler bakıyorum ki kalıcılık açısından onların çok iyi olmaması doğal diye düşünüyorum. Hala karar veremedim, çok fark var mı silverlake ile wave arasında koku açısından?

Var hocam deniz notaları daha çok hoşunuza gidiyorsa Wave alın. Eğer çok önemli değil diyorsanız Silverlake alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…