Koltuk altı, göğüs ve boynuma sıkıyorum, deodorant, parfüm fark etmiyor hep böyle kullanıyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?cemkaraca
Yetkin
Cilde temas etmesi zararlı özellikle koltuk altında.Koltuk altı, ense, bilek , göğüs bölgesi yeterli. Ayrıca kıyafete sıkılırsa koku neredeyse gelmez çünkü doğrudan cilde temas yok.
Silverback Gorilla
Üstün
O zararlı bu zararlı. Ağzımıza sıkalım o zaman. Yalan bilgi. Tabii her gün litlerelece kullanmıyosan.Cilde temas etmesi zararlı özellikle koltuk altında.
EDT kıyafete EDP vücuda sıkılır daha çok. Yaz mevsimine gelmeden, edt parfüm almanızı tavsiye etmem.
ONDEARTH
Uzman
Şunu kullandıktan sonra sprey deodorant kullanasım gelmiyor sanki sprey deodorant bunu kullandiktan sonra aşırı zararlı da bu yararlı gibi görünüşü çok güzel insanın ısırası gelir.
Parfümü de keşke kimse sıkmasa toplu yerlerde nefes aldırmıyor.
Parfümü de keşke kimse sıkmasa toplu yerlerde nefes aldırmıyor.
Boyun ve enseme sıkıyorum ancak ensemde kıyafetime sıkıyorum.
Kış parfümü ise havaya sıkıp içinden geçiyorum.
Kış parfümü ise havaya sıkıp içinden geçiyorum.
17-28 yaş aralarında sorunum yoktu hunharca kullanıyordum, 30 yaşından sonra bahar alerjim şiddetli olmaya başladı. Alerji başlayınca lenfler troid bezleri ve karaciğer değerleri yükseliyor bu durumda yorgunluk ve isteksizlik yapıyor. Tedavi sürecinde doktorumun tavsiyesi ile troid ve lenflerin olduğu boyun bölgesine parfüm sıkmayı bıraktım, extra olarak oda spreyi ve otomobil kokularını hayatımdan çıkardım. Kimisi bütün vücuduna sıkar bir şey olmaz orası ayrı, yaşım ilerledikce daha dikkatli oluyorum. Tedbirli olmak iyidir @Morthunel
cemkaraca
Yetkin
Yalan bilgi beyanını kabul etmiyorum. Koltuk altımız hassas bir bölge. Vücudun diğer bölgelerine göre ince bir cilt yapısına sahip. Direkt cilde temas etmesi zararlı, hassas ciltlerde tahriş edebilir. Bunlar olasılığı olan şeyler kesin olur demiyorum ancak yalan bilgi demenizi kabalık olarak algılıyorum. Konu ile ilgili makaleleri atıyorum, inceleyebilirsiniz dilediğinizce.O zararlı bu zararlı. Ağzımıza sıkalım o zaman. Yalan bilgi. Tabii her gün litlerelece kullanmıyosan.