Paris Olimpiyatları'nda kadın sporcu iddiaya göre trans birey ile olan müsabakasından çekildi

Lanet olsun. Bir şişman daha buldum diye sevinmiştim. Bundan sonra kesinlikle benim mesajlarımı beğenme ya da benim mesajlarımı alıntılama. Ahahahhahahahah

Lanet olsun. Bir şişman daha buldum diye sevinmiştim. Bundan sonra kesinlikle benim mesajlarımı beğenme ya da benim mesajlarımı alıntılama. Ahahahhahahahah
Bazen diyeti bozup kilo alıyorum, sonra yeniden disipline girip zayıflıyorum. Diyeti bozduğum zamanlarda mesajlarını seri bir şekilde beğeneceğim merak etme.

Bazen diyeti bozup kilo alıyorum, sonra yeniden disipline girip zayıflıyorum. Diyeti bozduğum zamanlarda mesajlarını seri bir şekilde beğeneceğim merak etme.
Bak duygusalımdır da ben. Yapma öyle şeyler. Benim de diyete girmem lazım. Aldı başını gidiyor kilolar ahahahhah

Bak duygusalımdır da ben. Yapma öyle şeyler.
Alt tarafı mesajlarını beğeneceğim, sevgili olmayacağız sonuçta. Yoksa... Sen benden mi... Hazır böyle bir konuda da mesajlaşıyorken...

Benim de diyete girmem lazım. Aldı başını gidiyor kilolar ahahahhah
Başla sende spora ya. Diyet programı ve antrenman programı konusunda yardımcı olurum.

Eğlenceli adamsın ama, ben de sevdim seni. Selam olsun.

Karşılıklı hocam. Sevgiler saygılar.

Çevirisi ; hayatımda hiç bu kadar sert yumruk yememiştim. Kara IOC jürisinde.

Bu arkadaş mücadeleyi bırakan arkadaş...

Son düzenleme:
Trans birisi olarak adaletsiz buluyorum.

Ekstra Edit: Bu arada, kadının daha sonra intersex olduğu ortaya çıkmış.

Bu tarz sporların cinsiyetsel olarak ayrılmasının sebebi rastgele değil müsabakaların adil olması için var, bence bu tarz müsabakalarda doğuştan atanan cinsiyete veya beyana değil de hormon seviyesine bakman daha mantıklı olurdu

Son düzenleme:
Ayrıca bu trans arkadaş bugün bizim kızımızla oynayacakmış...

Ya kadın bir de Cezayirliymiş. Hani eşcinsellere karşı dahi tavırları belli olan ülkelerden birinde yani. Cinsiyet değiştirmesi yasak olan ülkeden hani...

"Trans kadın" bilgisi de IBA'ya ait. Onda da güya kromozom testi XY çıkmış. UNICEF makalesinde cis-kadın olduğu söyleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…