Bu arada kullanıcı adımda şişman yazdığına bakma, aslında yıllardır düzenli olarak haftanın 5 günü vücut geliştirmeyle de ilgileniyorum. Kullanıcı adım sadece kendimce yaptığım bir ironiydi.
Lanet olsun. Bir şişman daha buldum diye sevinmiştim. Bundan sonra kesinlikle benim mesajlarımı beğenme ya da benim mesajlarımı alıntılama. Ahahahhahahahah
Lanet olsun. Bir şişman daha buldum diye sevinmiştim. Bundan sonra kesinlikle benim mesajlarımı beğenme ya da benim mesajlarımı alıntılama. Ahahahhahahahah
Bazen diyeti bozup kilo alıyorum, sonra yeniden disipline girip zayıflıyorum. Diyeti bozduğum zamanlarda mesajlarını seri bir şekilde beğeneceğim merak etme.
Bazen diyeti bozup kilo alıyorum, sonra yeniden disipline girip zayıflıyorum. Diyeti bozduğum zamanlarda mesajlarını seri bir şekilde beğeneceğim merak etme.
Ekstra Edit: Bu arada, kadının daha sonra intersex olduğu ortaya çıkmış.
Bu tarz sporların cinsiyetsel olarak ayrılmasının sebebi rastgele değil müsabakaların adil olması için var, bence bu tarz müsabakalarda doğuştan atanan cinsiyete veya beyana değil de hormon seviyesine bakman daha mantıklı olurdu
Ya kadın bir de Cezayirliymiş. Hani eşcinsellere karşı dahi tavırları belli olan ülkelerden birinde yani. Cinsiyet değiştirmesi yasak olan ülkeden hani...
"Trans kadın" bilgisi de IBA'ya ait. Onda da güya kromozom testi XY çıkmış. UNICEF makalesinde cis-kadın olduğu söyleniyor.