KökBilgi

Uzman
PS3 oyunlarına göz atarken Skate 3 oyununa rastladım ve içimde bir yerde nedense kaykay meraklısı uyandı. Parmak kaykayında ustalaşmış bunu da hobi edinmiş hatta 1.200 TL'yi bile bazı kaliteli model parmak kaykayları için cebinden çıkarmış yetişkinler var ama gözümde hala çocukça izlenimini yok edemedi. Siz ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS3 oyunlarına göz atarken Skate 3 oyununa rastladım ve içimde bir yerde nedense kaykay meraklısı uyandı. Parmak kaykayında ustalaşmış bunu da hobi edinmiş hatta 1.200 TL'yi bile bazı kaliteli model parmak kaykayları için cebinden çıkarmış yetişkinler var ama gözümde hala çocukça izlenimini yok edemedi. Siz ne düşünüyorsunuz?
Bir şeye çocukça yaftası atanlar ya çocuk oluyor ya da hayatsız. Neden kimsenin görmeyeceği bir şeyi bile bu kadar takıyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocukluğumdan beridir parmak kaykayına meraklı olan birisiyim ve 20'li yaşlarıma geldim hala severim. Bizim ülkemizde ki insanların çoğunda hayatında hiç denemediği şeylere kötü gözle bakma alışkanlığı çok var. Bu da onlardan birisi parmak kaykayında özel hareketleri yapmak oldukça zordur ve tecrübe ister mesela. Sürekli insanların bir şeyler demesine bakma sevidiysen dene.
IMG_0315.webp