Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Klauris

Uzman
Merhaba, Parolapara hesabı açtım, kullandım. Kapatacaktım ama benden kimliğimin önlü arkalı fotoğrafını, ikametgah adresimi ve kimlikle birlikte selfie istedi. Bende göndermedim. Biraz tedirgin oldum, başka bir bankada yüklü miktarda param var. Herhangi bir şey başıma gelir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam haklısın düşünmeden hareket ettim de şuan bir şey olur mu diye ne yapacağımı bilemedim.

@14925 hocam siz biliyor gibisiniz herhangi bir şey olur mu başka banka hesabındaki paraya?

Hocam haklısın düşünmeden hareket ettim de şuan bir şey olur mu diye ne yapacağımı bilemedim.

@14925 hocam siz biliyor gibisiniz herhangi bir şey olur mu başka banka hesabındaki paraya?
Bir şey olmaz hocam ben de aktif olarak kullanıyorum Parolapara. Zaten TCMB'nın listesinde de var olan bir kuruluş, sorun olmaz.

Çözüm
"Elektronik para ihraç etmeye yetkilidir" diyor ama yetkili olması diğer bankalar kadar güvenli bir sistemi olduğu anlamına geliyor mu bilmiyorum şahsen. Ama bildiğim tek bir şey var o da parayı sipariş verdikten sonra 10 dakika içinde göndermeleri. Fazla paranız varsa da ama 500 TL için böyle şeylere girişmeyin zararlı siz çıkabilirsiniz.