Parolapara uygulamasına giriş yapılamıyor

abdulparator

Çalışkan
Tarayıcı üzerinden girince böyle oluyor, desteğe falan tıklayınca da aynı sayfada kalıyor. Mobilden girince NFC kullanma kısmında bilinmedik hata oluştu diyor. 3 farklı telefondan denedim ama hâlâ aynı. Böyleyken indirimden faydalanabilir miyim yoksa illaki onaylama mı yapmam lazım? Zaten indirim için kullandıktan sonra sileceğim hesabı.

Ekran görüntüsü 2025-05-26 152222.webp

Aynı sorunla hem Iyzico hem de parolapara tarafında karşı karşıyayım. Dediğin gibi 3 farklı telefonlar denedim NFC bir türlü olmuyor.

2'sinde de var bende Gaming.Gen.TR üzerinden ofise bir kasa alacaktım. Her şeyi yaptım ama NFC de patladım bir türlü okumuyor. Dönüyor dönüyor sonra hata veriyor.

2'sinde de var bende Gaming.Gen.TR üzerinden ofise bir kasa alacaktım. Her şeyi yaptım ama NFC de patladım bir türlü okumuyor. Dönüyor dönüyor sonra hata veriyor.
Hesabını 2025-05-21 tarihinde doğruladın. Artık PAROLAPARA'i tüm özellikleri ile kullanabilir ve sana özel panelinde para yatırma, para çekme, para gönderme ve yüksek limitli işlem yapma gibi özellikleri özgürce deneyimleyebilirsin.İşin ilginç yanı mailden hesabın doğrulandıgına dair böyle bir metin atmışlar :D

hesabını 2025-05-21 tarihinde doğruladın. Artık Parolapara'i tüm özellikleri ile kullanabilir ve sana özel panelinde para yatırma, para çekme, para gönderme ve yüksek limitli işlem yapma gibi özellikleri özgürce deneyimleyebilirsin.işin ilginç yanı mailden hesabın doğrulandıgına dair böyle bir metin atmışlar :D

Aynı maili bana da attılar :D.

Parolapara uygulamasını silip tekrar yükleyince giriş yapmama sorunu çözülüyor birden fazla gir çık yapınca böyle hata veriyor, ben bu şekilde çözmüştüm.

Son düzenleme:
Parolapara uygulamasını silip tekrar yükleyince giriş yapmama sorunu çözülüyor birden fazla gir çık yapınca böyle hata veriyor, ben bu şekilde çözmüştüm.

Ben de denedim hocam. Kayıt yaptığım günde aynı sorun yaşandı. Her yerden çıkış yapıp bekledim. Tekrar denedim ama yine olmadı.

Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt