Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar, anıların olduğu laptopu çıkardım ancak şifre koymuşum Windows 7 yüklü internette araştırdım. Başlangıç onarma hilesini denedim ama onarımlar denetleniyor ekranında kaldı. Benim manuel olarak tamir etmeme izin vermedi. Şimdi ben bu şifreyi nasıl kırarım?

Çözüm
Başlangıç kurtarma ekranında 15 dakika falan daha fazla bekledim oradan kırdım yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim.
1)güvenli mod: Bilgisayarı güvenli modda başlatıp, administrator hesabı ile giriş yaparak şifreyi sıfırlayabilirsiniz.
2)şifre kurtarma disketi: Eğer önceden bir şifre kurtarma disketi oluşturduysanız, bu disk ile şifrenizi sıfırlayabilirsiniz.
3)yeni hesap oluşturma: Eğer ki BitLocker ile şifreleme yapmadıysanız bu linkten:pardus yukarıdan hemen başla deyin ve GNOME sürümünü indirin hemen ardından şu linkten:rufus indir flash belleğinize Pardus'u yazdırın sonra flash belleği PC'nize takın hemen ardından BIOS'a girin sonra Secure Boot (eğer varsa) seçeneğini kapatın sonra flash belleği üste alıp yani flash bellek önce açılsın deyin sonra bilgisayarı ayarları kayıt edip tekrardan açın sonra önünüze Pardus ekranı gelecektir oradan dosyalar>diskler ana diskinizi seçin(Windows 7'nin kurulu olduğu diski) oradan dosyaları biraz arayarak kurcalıyarak resimlerinizin içinde olduğu klasörü vs bulabilirsiniz eğer ki bir sorun olursa lütfen yazmaktan çekinmeyin.
Saygılarımla, Emir.

Arkadaşlar, anıların olduğu laptopu çıkardım ancak şifre koymuşum Windows 7 yüklü internette araştırdım. Başlangıç onarma hilesini denedim ama onarımlar denetleniyor ekranında kaldı. Benim manuel olarak tamir etmeme izin vermedi. Şimdi ben bu şifreyi nasıl kırarım?

Hiren's Boot CD ISO'sunu USB'ye yazdırıp içindeki araçlar ile kırabilirsiniz.

Başlangıç kurtarma ekranında 15 dakika falan daha fazla bekledim oradan kırdım yardım etmeye çalışan herkese teşekkür ederim.

Çözüm