JOKER97 33
Uzman
Marketler iyi değil.Marketlere part-time girmeyi dene, 5 saat çalışıyorsun.
Marketler iyi değil.Marketlere part-time girmeyi dene, 5 saat çalışıyorsun.
Zorunlu.Ya hocam Popeyes işi şimdilik iyi gibi görünüyor da sakal kesmek falan zorunluymuş ters köşe olduk. Hiç kesmek istemiyorum ama mecbur yapacağız gibi.
8 ay Burger King'te çalışmış biri olarak Popeyes'a girmemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Her açıdan berbat, iyi diyebileceğim en ufak bir yanı bile yok.Ya hocam Popeyes işi şimdilik iyi gibi görünüyor da sakal kesmek falan zorunluymuş ters köşe olduk. Hiç kesmek istemiyorum ama mecbur yapacağız gibi.
Ne gibi sorun yaşadın.8 ay Burger King'te çalışmış biri olarak Popeyes'a girmemeni şiddetle tavsiye ediyorum. Her açıdan berbat, iyi diyebileceğim en ufak bir yanı bile yok.
Kafede garsonluk öneririm.Arkadaşlar, öğrenciyim. Üniversite çıkışı yaklaşık 5 saat çalışmayı düşünüyorum. Popeyes gibi fast food zincirlerinde sanırım 7:30 saat çalışmak zorunlu veya çok sıkı bir sistemi var. Önerebileceğiniz part time sıkıntı çıkaramayacak işler var mı? Bir restoranda garsonluk olabilir, kafede garsonluk olabilir vs. Sahibinden iş ilanlarına baktım, bayağı bir ilan var ama hangisi iyidir hangisi kötüdür bilemedim, bilgili arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.
Bu konumda işten çıkarken yaşadığım sorunu anlattım.
Tab gıdaya mı ait hangi şehirde çalıştın.Bu konumda işten çıkarken yaşadığım sorunu anlattım.
Bunun dışında da bir sürü sorun mevcut, yarı zamanlı çalışıyordum ben de. Neredeyse her iş gününde fazla mesai, o mesailerin ücretinin eksik ödenmesi veya direkt ödenmemesi, kıyafetlerinin berbat olması, mobbing, vardiya müdürlerinin personeli sonuna kadar sömürmesi, müşterilerin çıkardığı sorunlar, çok pis olması, telefona bakmak ve cepte taşımak yasak (ofise bıraktırıyorlar), mola süren dışında oturmak veya iki dakikalığına bile boş durmak yasak, saçma sapan detaylı ve gereksiz temizlikler, erkekseniz bütün her şeyi yapıyorsunuz (çöp toplama ve atma, masaları toplama, temizlik, getir-götür işleri, burger ve tavuk hazırlama, kızartma bölümü, kasa, sipariş hazırlama ve teslim bölümü...).
Üstünden yaklaşık 1,5 yıl geçtiği için pek hatırlamıyorum fakat daha yaşadığım onlarca sorun var, çalışılmaz.
Henüz 18 yaşına girmemiş biri için belki çalışılabilir, çünkü çok bir seçenek yok. Bunun dışında kimseye tavsiye etmem, üç harfli marketler bile daha iyidir.