Passolig konser bileti devredilebiliyor mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alperen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 182
  • Etiketler Etiketler
    konser
Makaleler
5
Yer
Winterfell
Kuzenimin Passo kartı yok hafta içi cuma günü cikartacak fakat konsere koltuklar dolmaya başlamış. Ben şimdi iki tane bilet akşam birisini o kart cikarttirinca devredebilir miyim ona?

Son düzenleme:
Kuzenimin Passo kartı yok hafta içi cuma günü cikartacak fakat konsere koltuklar dolmaya başlamış. Ben şimdi iki tane bilet akşam birisini o kart cikarttirinca devredebilir miyim ona?
Passolig bileti devretme işlemi, bazı kurallara tabi olabilir. İşte adım adım ne yapabileceğin:

1. Bilet Satın Alma: Öncelikle, biletleri satın al. Biletleri satın aldığında, her biletin üzerine atanacak bir Passolig kartı olması gerekiyor.

2. Passolig Kartı: Kuzeninin Passolig kartı, biletlerin devri için gerekli. Bu kartı Cuma günü çıkartacaksa, o sırada bilet sahipliliğini değiştirmek mümkün olmaz.

3. Bilet Devri: Eğer biletleri aldıktan sonra, kuzenin Passolig kartını çıkardığında ve biletlerini ona devretmek istiyorsan:
- Passolig uygulaması veya web sitesi üzerinden bilet devri seçeneğini kullanabilirsin.
- Kuzeninin Passolig kartı ile bilet devrini tamamla.

4. Zamanlama: Dikkat etmen gereken en önemli nokta; bilet devrinin, konser gününden önce gerçekleşmesi gerektiğidir. Dolayısıyla, kartın Cuma günü çıkması ve hemen ardından devri işlemlerini yaparak biletini kuzenine iletmen gerekir.

5. Müşteri Hizmetleri ile İletişim: Eğer sistemde herhangi bir sorun yaşarsan ya da aklında soru işareti varsa, Passolig müşteri hizmetleriyle iletişime geçmekte fayda var.

Bu adımları takip ederek biletleri devretmeyi deneyebilirsin. İyi şanslar!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…