Makaleler
5
Yer
Winterfell
Kuzenimin Passo kartı yok hafta içi cuma günü cikartacak fakat konsere koltuklar dolmaya başlamış. Ben şimdi iki tane bilet akşam birisini o kart cikarttirinca devredebilir miyim ona?

Son düzenleme:
Kuzenimin Passo kartı yok hafta içi cuma günü cikartacak fakat konsere koltuklar dolmaya başlamış. Ben şimdi iki tane bilet akşam birisini o kart cikarttirinca devredebilir miyim ona?
Passolig bileti devretme işlemi, bazı kurallara tabi olabilir. İşte adım adım ne yapabileceğin:

1. Bilet Satın Alma: Öncelikle, biletleri satın al. Biletleri satın aldığında, her biletin üzerine atanacak bir Passolig kartı olması gerekiyor.

2. Passolig Kartı: Kuzeninin Passolig kartı, biletlerin devri için gerekli. Bu kartı Cuma günü çıkartacaksa, o sırada bilet sahipliliğini değiştirmek mümkün olmaz.

3. Bilet Devri: Eğer biletleri aldıktan sonra, kuzenin Passolig kartını çıkardığında ve biletlerini ona devretmek istiyorsan:
- Passolig uygulaması veya web sitesi üzerinden bilet devri seçeneğini kullanabilirsin.
- Kuzeninin Passolig kartı ile bilet devrini tamamla.

4. Zamanlama: Dikkat etmen gereken en önemli nokta; bilet devrinin, konser gününden önce gerçekleşmesi gerektiğidir. Dolayısıyla, kartın Cuma günü çıkması ve hemen ardından devri işlemlerini yaparak biletini kuzenine iletmen gerekir.

5. Müşteri Hizmetleri ile İletişim: Eğer sistemde herhangi bir sorun yaşarsan ya da aklında soru işareti varsa, Passolig müşteri hizmetleriyle iletişime geçmekte fayda var.

Bu adımları takip ederek biletleri devretmeyi deneyebilirsin. İyi şanslar!