GodOfWar 61

Başarılı
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Merhaba.

Patates kızartmasını nasıl tüketiyorsunuz? Hazır olarak mı? Yoksa soyduktan sonra kızartıp o şekilde mi yiyorsunuz? Patatesin yanında kullandığınız özel sos kullanıyor musunuz? Kajun baharatı gibi.

Ben mesela Süper Fresh'in hazır patatesini alıp kajun baharatı ile tüketiyorum; güzel oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Akşamdan patatesleri doğrayıp buzdolabında suda bekletiyorum sabaha kadar, sonra süzüp fazla nemini alıp kızartıyorum cajunlayıp tuzlayıp yiyorum. Sos olarak basit bir adamım ketçap mayonez.

Marketten alınan donmuş patatesler evde soyulup hazırlanmış olanlardan daha iyi geliyor bana, ballı hardal denemeniz lazım müthiş bir şey.

Merhaba.

Patates kızartmasını nasıl tüketiyorsunuz? Hazır olarak mı? Yoksa soyduktan sonra kızartıp o şekilde mi yiyorsunuz? Patatesin yanında kullandığınız özel sos kullanıyor musunuz? Kajun baharatı gibi.

Ben mesela Süper Fresh'in hazır patatesini alıp kajun baharatı ile tüketiyorum; güzel oluyor.
İlk önce hafif kızartma yapıp çeker yağını alır sonra derin kızartırım. Üzerine vegeta atar ve servis ederim.

Merhaba.

Hazır patates alıp Airfryer'da yapıyorum. Üzerine ketçap mayonez döküyorum.