Sebep? Ben erken erişim sürecinde oyunu oynamak istiyorum. İlk oyunu da oynamış, bilen arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur. Üst pakette 1000 puan veriyor, parasına değer mi? Gibi sorulara cevap niteliğinde olur. Başka insanlar da bu konuyu görüp yararlanır.
Sebep? Ben erken erişim sürecinde oyunu oynamak istiyorum. İlk oyunu da oynamış, bilen arkadaşlar yorum yapsa daha iyi olur. Üst pakette 1000 puan veriyor, parasına değer mi? Gibi sorulara cevap niteliğinde olur. Başka insanlar da bu konuyu görüp yararlanır.
Ben de ilk oyunu oynadım. Hiçbir support pakete veya desteğe ihtiyaç olunmadığını düşünüyorum. Desteksiz oyun zor ve daha güzel oluyor. Yani şunu al deyince yorum yapmış oluyoruz ama alma deyince yorum yapmak için mi yorum yapmış oluyoruz? Alınması yönünde pozitif olan arkadaşlar da illa ki yorumlarını yazacaktır, saygı suyuyorum, herkesin kendi iradesi. İlginç bir bakış açısı. Eleştiriye kapalıysanız bence siz konu açmayın.
Ben de ilk oyunu oynadım. Hiçbir Support pakete veya desteğe ihtiyaç olunmadığını düşünüyorum. Desteksiz oyun zor ve daha güzel oluyor. Yani şunu al deyince yorum yapmış oluyoruz ama alma deyince yorum yapmak için mi yorum yapmış oluyoruz? İlginç bir bakış açısı. Eleştiriye kapalıysanız bence siz konu açmayın.
Ben de ilk oyunu oynadım. Hiçbir Support pakete veya desteğe ihtiyaç olunmadığını düşünüyorum. Desteksiz oyun zor ve daha güzel oluyor. Yani şunu al deyince yorum yapmış oluyoruz ama alma deyince yorum yapmak için mi yorum yapmış oluyoruz? İlginç bir bakış açısı. Eleştiriye kapalıysanız bence siz konu açmayın.
Eleştiriye kapalı değilim. 'hiçbiri' yazıp bıraktığınız için o yorumu yaptım. İlk sorumda zaten 'puan sistemini bilmediğim için paket seçimi konusunda kararsız kaldım' demiştim. Baştan farklı cevap verebilirdiniz.
Desteksiz oyun zor ve daha güzel olur demişsiniz, teşekkürler.
Supporter package'in ne olduğunu bilmiyorsunuz. Oradaki support ibaresi size destek olması için değil, oyunun yapımcılarına destek olmak için yapacağınız bir ödeme. Yanında gelenler de kozmetik, puanlarınızı da tamamen karakterin görünüşünü kişiselleştirmek için veya stash tab almak için harcayacaksınız. Oyundaki pay to win oranı direkt 0.
Bütçeniz hangisine elverişli ise o. Hangisini alırsanız alın, bu adamların yaptığı işi desteklemek zaten başlı başına takdir edilesi bir şey. İçinizden geleni alın.
Bütçeniz hangisine elverişli ise o. Hangisini alırsanız alın, bu adamların yaptığı işi desteklemek zaten başlı başına takdir edilesi bir şey. İçinizden geleni alın.
Cevaplar için teşekkürler. Erken erişim için yüksek ihtimal 15USD olan Early Access supporter pack alacağım ben de.
King of the Faridun Supporter Pack almak isterdim ancak ilk oyunu oynamadığım ve nasıl bir oyun olduğunu bilmediğim için 45USD vermek istemiyorum. Bu tarz oyunları ilk defa Diablo 4 ile deneyimledim.
Path of Exile'da yaptığınız hiçbir harcama oyun zorluğunu değiştirmez. Stash tab dışında satın alımlar kozmetiktir.
Stash tab aldığınızda stash'e ek sayfalar ekleyebilirsiniz. Hayat kalitesi sağlar. Örneğin Currency tab pratiklik açısından çok faydalı. Oyunu öğrenme aşamasında gerek duymayabilirsiniz ancak endgame'e ulaştığınızda rahatlık için almak isteyeceksiniz.
Path of Exile 2'nin asıl makarası ise oyunun erken erişim süresinin en az 6 ay sürmesinin bekleniyor olması. Erken erişimde oynamak için Supporter Pack almanız gerekecek.
15 dolarlık pakette 300 Gold ve erken erişim var.
27 dolarlık pakette 600 Gold, erken erişim, pet, portal ve Lord of Ogham kostüm seti var.
46 dolarlık pakette 1000 Gold, erken erişim, 27 dolarlık paket kozmetiklerinin hepsi, King of the Faridun kostüm seti, Dreadnaught hideoutu var. Hideout fena iyi görünüyor. Ek birkaç kozmetik daha var ama kısa olması için yazmıyorum.
Aşağıdaki videodan bütün farkları görebilirsiniz. Neden alınır?
Normalde Gold fiyatlarında yerel fiyatlandırma yok. Örneğin 300 Gold almak için 30 dolar vermeniz gerekiyor. Ancak bu paketlerle Gold'u yarı fiyatına alıyorsunuz. Türkiye'de 47$'a alınabilen paket normalde 100$. Satın almak için gayet yeterli bir motivasyon.
Kozmetik konusu tercihe kalmış. Açıkcası oyuna yeni başlayan birisi için temel paket yeterli görünüyor. Ama 1000 Gold'u ve 2 kostüm setini 46 dolara almanın epey iyi bir fırsat olduğunu da söylemeliyim. Deneyimli PoE oyuncuları için pahalı paket çekici olabilir.