Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1200
shockedblackguy
Üstün
Bence oyun almalısınız. Güzel indirimler var.Selam, 15 dolarlık paketle 100 saat oynadım ve oyunu beğendim. Ekstra olarak bir de 27 dolarlık paketi de almak istiyorum. 600 point ve birkaç skin veriyor sizce alınır mı? Yoksa bunun yerine indirimlerden oyun mu almalıyım?
Anakin Skywalker
Becerikli
O kadar değeceğini düşünmüyorum 27 dolara daha fazlasını oynayabileceğin oyun alabilirsin.
- Makaleler
- 1
Oyun içi incik boncuk almaktansa aynı paraya daha fazla ve çeşitli oyunları deneyimlemek iyidir. Ben olsam oyun alırdım.
- Makaleler
- 4
Skini beğendiyseniz ve parayı harcadığınıza değeceğini düşünüyorsanız alın. Yoksa başka şeylerde değerlendirmeniz daha iyi olur. Şahsen o paketi aldım ve memnunum ama bence o parayı başka şeylerde değerlendirin.
OneKnight
Uzman
Skini beğendiyseniz ve parayı harcadığınıza değeceğini düşünüyorsanız alın. Yoksa başka şeylerde değerlendirmeniz daha iyi olur. Şahsen o paketi aldım ve memnunum ama bence o parayı başka şeylerde değerlendirin.
Oyun içi incik boncuk almaktansa aynı paraya daha fazla ve çeşitli oyunları deneyimlemek iyidir. Ben olsam oyun alırdım.
O kadar değeceğini düşünmüyorum 27 dolara daha fazlasını oynayabileceğin oyun alabilirsin.
Açıkçası indirimlerden de bana hitap eden oyun sayısı çok az. Tekken 8, Lies of P ve Silent Hill 2 dışında gözüme batan oyun yok. Ki Lies of P ve Silent Hill 2 dediğimiz oyunlar da hikayeli oyunlar olduğu için oynadıktan sonra atacağım bir köşeye bir daha da girmeyeceğim. Bilmiyorum gerçekten kararsız kaldım.