Üç harfliler harbi güzel cipsler yapmış, ucuz ve güzel. Ama ne zaman cips yemeyi ve kahve içmeyi bıraksam kendimi daha iyi hissediyorum. Zayıf ve gencim bu arada ona rağmen işte yılbaşında yiyeceğim en son bir önceki faiz kararı verilirken yemiştim kasım ayında.

Ucuz olsun diye rafa konan dandik cipslerden, Lay's ve Pringles en iyisidir her konuda (fiyatlar için de geçerli bu dediğim)

Ucuz olsun diye rafa konan dandik cipslerden, lay's ve Pringles en iyisidir her konuda (fiyatlar için de geçerli bu dediğim)

Pringles'in satışı durdurulmadı mı hocam bu aralar hiç göremedim. (Bu arada yanılıyorsunuz sadece Lay's iyi olucak diye bir şey yok Örneğin Patos markası harika.)

Bugün BİM'den cips ararken çalışan biri bana bir cips önerdi, ben de gidip aldım. Eve geçince yoğurtlu sos hazırladım. Öncelikle pek umudum yoktu lezzetinden ama yoğurtla birleşince harika bir tat ortaya çıktı. Yani Cipso'dan biraz daha iyi en azından. Ağızda hafif bir soğan tadı var, ancak rahatsız edici değil. Ancak, yoğurtsuz yenmiyor, yoğurt miktarını fazla koymak gerekiyor.

Cipsin kötü yanı ise biraz fazla yenildiğinde plastik bir tat bırakması. Dokusu yumuşak, sert değil, kaşık gibi ancak kaşık cipsle alakası yok. Paketin doluluk oranı yaklaşık %80 civarındaydı. Fiyatı hatırlamıyorum tam olarak, ancak sanırım 20 TL gibi bir fiyattı. Son olarak, ağıza hoş bir aroma geliyor, denemenizi tavsiye ederim. Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler. (bu bir kullanıcı incelemesidir.)

İnternetten biraz araştırdım, pek seven gözükmüyor. Ancak uzun süre tüketildiğinde plastik bir tat bıraktığı konusunda gerçekten bir sıkıntı var.

tat: 7/10
fiyat: 7/10

Lay's'in peynirli cipsi de güzel BİM'de satılıyor oda.