H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 455 Çözümler 1 Beğeniler 113 6 Mart 2026 #1 Merhaba arkadaşlar, bu RAM'i kullanıyorum. Bu RAM için EXPO ayarı verebilir misiniz? Patriot Memory PVV532G600C30K 32GB DDR5 6000MHz RAM Bellek @Ayhan Dönmez hocam, siz ayar vermiştiniz; Nitro ayarı falan, tam hatırlamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Eski mesajlara baktım, bulamadım, silinmiş galiba.
Merhaba arkadaşlar, bu RAM'i kullanıyorum. Bu RAM için EXPO ayarı verebilir misiniz? Patriot Memory PVV532G600C30K 32GB DDR5 6000MHz RAM Bellek @Ayhan Dönmez hocam, siz ayar vermiştiniz; Nitro ayarı falan, tam hatırlamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Eski mesajlara baktım, bulamadım, silinmiş galiba.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.416 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.837 6 Mart 2026 #2 H2onya dedi: Merhaba arkadaşlar, bu RAM'i kullanıyorum. Bu RAM için EXPO ayarı verebilir misiniz? Patriot Memory PVV532G600C30K 32GB DDR5 6000MHz RAM Bellek @Ayhan Dönmez hocam, siz ayar vermiştiniz; Nitro ayarı falan, tam hatırlamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Eski mesajlara baktım, bulamadım, silinmiş galiba. Genişletmek için tıkla... Zen iletin A2-B2 tekrardan, BIOS güncel olsun. Monitör ayarları iletecek. @monitortavsiye01
H2onya dedi: Merhaba arkadaşlar, bu RAM'i kullanıyorum. Bu RAM için EXPO ayarı verebilir misiniz? Patriot Memory PVV532G600C30K 32GB DDR5 6000MHz RAM Bellek @Ayhan Dönmez hocam, siz ayar vermiştiniz; Nitro ayarı falan, tam hatırlamıyorum, yardımcı olabilir misiniz? Eski mesajlara baktım, bulamadım, silinmiş galiba. Genişletmek için tıkla... Zen iletin A2-B2 tekrardan, BIOS güncel olsun. Monitör ayarları iletecek. @monitortavsiye01
monitortavsiye01 Becerikli Katılım 15 Aralık 2025 Mesajlar 786 Çözümler 3 Beğeniler 422 Yer Adana 6 Mart 2026 #3 ZenTimings iletin. HWInfo > Tam Mod > Bellek > Bir tane modül seçip Dram Stepping görünecek şekilde foto atın.
ZenTimings iletin. HWInfo > Tam Mod > Bellek > Bir tane modül seçip Dram Stepping görünecek şekilde foto atın.
KS KS H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 455 Çözümler 1 Beğeniler 113 6 Mart 2026 #4 Ayhan Dönmez dedi: Zen iletin A2-B2 tekrardan, BIOS güncel olsun. Monitör ayarları iletecek. @monitortavsiye01 Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemedim RAM sorun çıkarır diye. Eski ayarları bulsam BIOS'u güncelleyeceğim. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2026
Ayhan Dönmez dedi: Zen iletin A2-B2 tekrardan, BIOS güncel olsun. Monitör ayarları iletecek. @monitortavsiye01 Genişletmek için tıkla... BIOS güncellemedim RAM sorun çıkarır diye. Eski ayarları bulsam BIOS'u güncelleyeceğim.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.416 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.837 6 Mart 2026 #5 Patriot için ayarlar sabit, 6000 CL28 ya da aktif soğutma ile CL26 açmanız ideal. H2onya dedi: BIOS güncellemedim RAM sorun çıkarır diye. Eski ayarları bulsam BIOS'u güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Güncelleyin son sürüme, sorun olmaz.
Patriot için ayarlar sabit, 6000 CL28 ya da aktif soğutma ile CL26 açmanız ideal. H2onya dedi: BIOS güncellemedim RAM sorun çıkarır diye. Eski ayarları bulsam BIOS'u güncelleyeceğim. Genişletmek için tıkla... Güncelleyin son sürüme, sorun olmaz.
KS KS H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 455 Çözümler 1 Beğeniler 113 6 Mart 2026 #6 Bu sorunu nasıl çözerim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2026
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.416 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.837 6 Mart 2026 #7 H2onya dedi: Bu sorunu nasıl çözerim? Eki Görüntüle 231272 Genişletmek için tıkla... LoL ve Valorant silerseniz düzeliyor. Tercihen Advanced Scan ile geri dönüşsüz ve kalıntı bırakmadan Revo ile silin. Vanguard kapatılması lazım. Defender ve Anti-Virus geçici olarak devre dışı. PawnIO son sürümü kurun, güncel Zen indirin.
H2onya dedi: Bu sorunu nasıl çözerim? Eki Görüntüle 231272 Genişletmek için tıkla... LoL ve Valorant silerseniz düzeliyor. Tercihen Advanced Scan ile geri dönüşsüz ve kalıntı bırakmadan Revo ile silin. Vanguard kapatılması lazım. Defender ve Anti-Virus geçici olarak devre dışı. PawnIO son sürümü kurun, güncel Zen indirin.
KS KS H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 455 Çözümler 1 Beğeniler 113 6 Mart 2026 #8 @Ayhan Dönmez hocam, bu bana sizin verdiğiniz ayarlar ve stabil çalışıyor; bu ayarları verseniz yeterli benim için. Ayhan Dönmez dedi: LoL ve Valorant silerseniz düzeliyor. Tercihen Advanced scan ile geri dönüşsüz ve kalıntı bırakmadan. Vanguard kapatılması lazım. Defender ve Anti-Virüs geçici olarak devre dışı. Pawnıo son sürümü kurun, güncel zen indirin. Genişletmek için tıkla... Defender'ı kapattım, açıldı. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2026
@Ayhan Dönmez hocam, bu bana sizin verdiğiniz ayarlar ve stabil çalışıyor; bu ayarları verseniz yeterli benim için. Ayhan Dönmez dedi: LoL ve Valorant silerseniz düzeliyor. Tercihen Advanced scan ile geri dönüşsüz ve kalıntı bırakmadan. Vanguard kapatılması lazım. Defender ve Anti-Virüs geçici olarak devre dışı. Pawnıo son sürümü kurun, güncel zen indirin. Genişletmek için tıkla... Defender'ı kapattım, açıldı.
A Ayhan Dönmez Bilgin Sıcak Nokta Bellek Mimarı Topluluk Kahramanı Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 13.416 Makaleler 1 Çözümler 69 Beğeniler 12.837 6 Mart 2026 #9 H2onya dedi: @Ayhan Dönmez hocam, bu bana sizin verdiğiniz ayarlar ve stabil çalışıyor; bu ayarları verseniz yeterli benim için. Defender'ı kapattım, açıldı. Eki Görüntüle 231274 Eki Görüntüle 231275 Genişletmek için tıkla... LoL, Valorant, Vanguard silin. Okutmuyor Anti-Cheat. Kapatın ya da. Kökten silmek en iyisi. A-die SR, HWiNFO'dan bakın. Eski parti bir tık.
H2onya dedi: @Ayhan Dönmez hocam, bu bana sizin verdiğiniz ayarlar ve stabil çalışıyor; bu ayarları verseniz yeterli benim için. Defender'ı kapattım, açıldı. Eki Görüntüle 231274 Eki Görüntüle 231275 Genişletmek için tıkla... LoL, Valorant, Vanguard silin. Okutmuyor Anti-Cheat. Kapatın ya da. Kökten silmek en iyisi. A-die SR, HWiNFO'dan bakın. Eski parti bir tık.
KS KS H H2onya Uzman Katılım 2 Mayıs 2025 Mesajlar 455 Çözümler 1 Beğeniler 113 6 Mart 2026 #10 Ayhan Dönmez dedi: LoL, Valorant, Vanguard silin. Okutmuyor Anti-Cheat. Kapatın ya da. Kökten silmek en iyisi. A-die SR, HWiNFO'dan bakın. Eski parti bir tık. Genişletmek için tıkla... Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2026
Ayhan Dönmez dedi: LoL, Valorant, Vanguard silin. Okutmuyor Anti-Cheat. Kapatın ya da. Kökten silmek en iyisi. A-die SR, HWiNFO'dan bakın. Eski parti bir tık. Genişletmek için tıkla...