Elecksy 1
Çalışkan
Hata var, BSOD verip Restart atmış. Son ayarlar nasıldı?
Bu şekilde.
Hata var, BSOD verip Restart atmış. Son ayarlar nasıldı?
PBO aktif, zaten VT3 yapıyordum.VDDG CCD ve IOD 1.05 alın, tekrardan test tekrarı yapın. 2200 FCLK kaynaklı problem olmuş olabilir, VDDG'ler işe yarayabilir. Denemek lazım. PBO aktifse VT3 testi de lazım ayrıca, bugün gün içinde halletmeye çalışın. 1050 VDDG stabil edebilir.
Ayarları yaptım.Stabil olmadığından Restart atmış. Bana BIOS'tan PBO menüsünü iletin, oradan birkaç ayar vereyim. Spread Spectrum aratıp kapatın, SOC Uncore OC Mode Enabled kalsın. Power Supply Idle Control Typical kalsın. Windows güç planı dengeli modda iken minimum ve maksimum işlemci yüzdeleri 100 kalsın. Integrated Graphics kapalı kalsın, MSI'de Fast Boot yoktu. Windows hızlı başlatmayı kapatın güç planından.
PBO Advanced, Limits Motherboard, Scaler 5X, Boost +100, Curve -22 All Core uygulayın. Memory Context ve Power Down kapalı kalsın. CPU VCORE Load-line Calibration, LLC ayarları Mode 2 alın. Tekrardan VT3 testine alın.
PBO için öneriniz var mıdır? Şu an +100 -20 kullanıyorum. Yarın ayarlayıp testi yaparım.
Ayarları yaptım.
Minimum'u neden 100 yapıyoruz? sonra değiştirebilir miyim? bir de nihai güç planı kullanıyordum, gereksiz mi?