Epic Games Paylaşılan hesaptan oyun oynamak ban yedirir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vâveylâ
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 41
  • Etiketler Etiketler
    ban oyun

Vâveylâ

Başarılı
Yer
CachyOS | Redox OS
Arkadaşım Epic Games hesabını oynamam için bana vermişti, çok fazla indirim girince onun hesabına Tomb Raider Survivor üçlemesi ile The Witcher 3 almıştım. Hesapta şu an RDR 2 ile GTA 5 de var. Bugün The Witcher 3'ü indirmeye koyacağım ancak aklıma geldi, bu Epic Games hesabı ban yedirir mi? Hesaba girdim ancak bir şey indirmemiştim, 1 hafta önce de çıktım. Bulunduğumuz bölge aynı olduğu için Epic Games algılamaz kafasından gittim de, ne olur ne olmaz.

RDR 2 ve GTA 5 için Rockstar hesabı da gerekiyor, burada da risk olabilir diye düşündüm. Ban yemeden oyunları bitireyim kafasındayım şu an ben. Battlefield oyunlarını da onun hesabına alasımlı var çünkü kıyak olsun, o kadar RDR 2 ile GTA 5 var yani.

Hesap paylaşımı ban sebebidir ancak ÇOK düşük bir ihtimal. Tek kişilik oynayacaksanız sorun olacağını sanmıyorum, kardeşimdi falan dersiniz olur da bir şey olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…