Anlatasım geldi de şimdi hiç uyarı yiyecek günümde değilim :D

Çok zor bir süreç değil, güvenilir 1-2 tane site var, bu siteleri uBlock Origin ile reklamlardan olabildiğince kaçınarak ziyaret ediyorsunuz. Gerisini halledersiniz.

Trojan yediğimden beri hiç bulaşmak istemedim hocam. Ama gene de sağ olun:D

Korsan oynamak çok daha mantıklı. Çoğu kişinin dediği gibi hesaplar birkaç gün sonra patlayabilir, garantisi yok. Kırılamamış oyunlar oynanabilir Black Myth Wukong gibi. Onun dışında gereksiz bence.

Korsan oynamak çok daha mantıklı. Çoğu kişinin dediği gibi hesaplar birkaç gün sonra patlayabilir, garantisi yok. Kırılamamış oyunlar oynanabilir Black Myth Wukong gibi. Onun dışında gereksiz bence.
Valla hocam Gamefix sitesi üzerinden arkadaş Wukong aldı 1 ay kadar oldu vakti pek olmadığı için halen oynuyor ve herhangi bir sıkıntı olmadı. Ragnarök alıp deneyeceğim zaten 50 TL. İletişim de kurulabiliyor site ile. Ana hikayeyi bitirip sileceğim oyunlara para vermek veya crack ile uğraşmak bana mantıksız geliyor. Eğer bu yöntem işe yaramaz ise crack işine girerim o ayrı.

Güncelleme: Gamefix sitesinden satın aldım 49+10 TL KDV şeklinde. Mail gelmedi ancak WhatsApp destekten yazdım ve kullanıcı adı şifre giriş kodu ve yapılması gereken adımları tarif ettiler. İndirdim herhangi bir sorun yaşamadım. Crackle uğraşmak istemeyenler için güzel bir seçenek.

Son düzenleme:
Merhaba değerli Techolay kullanıcıları!

İtemSatış resmi Techolay üyeliğini oluşturduk ve artık biz de sizin aranızdayız. İtemSatış.com ile alakalı her türlü sorunuza yanıt vermek için sabırsızlanıyoruz.

Paylaşımlı hesaplar ekonomik şekilde bir oyuna erişim sağlamak için en uygun yöntemdir. Sadece çevrimdışı erişim sağlanacağı için oyunların hikaye modu çok uygun fiyatlara oynanabilir. Web sitemizin ilan pazarındaki güvenilir satıcılardan oyun hesabı alabilir ve herhangi bir sorun yaşadığınızda destek sistemimize talep oluşturarak yardım alabilirsiniz.

Güvenilir satıcıları bulmak için satış sayılarına, kimlik doğrulamasına ve yorumlarına bakabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Merhaba değerli Techolay kullanıcıları!

İtemsatış resmi Techolay üyeliğini oluşturduk ve artık biz de sizin aranızdayız. İtemSatış.com ile alakalı her türlü sorunuza yanıt vermek için sabırsızlanıyoruz.

Paylaşımlı hesaplar ekonomik şekilde bir oyuna erişim sağlamak için en uygun yöntemdir. Sadece çevrimdışı erişim sağlanacağı için oyunların hikaye modu çok uygun fiyatlara oynanabilir. Web sitemizin ilan pazarındaki güvenilir satıcılardan oyun hesabı alabilir ve herhangi bir sorun yaşadığınızda destek sistemimize talep oluşturarak yardım alabilirsiniz.

Güvenilir satıcıları bulmak için satış sayılarına, kimlik doğrulamasına ve yorumlarına bakabilirsiniz.

Saygılarımızla.

Şansa bak tam da konusu :D hayırlı olsun diyelim.