Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ppasha

Uzman
Arkadaşlar 50 TL'ye ucuz diye crack indirmektense hızlı indirmek için Epic hesabı satın aldım item satış üzerinden. Oyunu indirdim Epic Games üzerinden açtığım an UAC ekranı açılıp CMD açtırttı oyunu açtığım zaman (oyun TLOU2). Anlamadım garipsediğim için virüs buluşabilme ihtimali kafama esti ve konu açıp sormak istedim Epic Games üzerinden böyle bir şey yaşayabilme ihtimalim var mı? Windows Defender ve Malwarebytes üzerinden hem oyunun dosyalarını hem kendi bilgisayarımı tarattığım zaman bir şey bulamadım ama tekrardan sormak danışmak istedim iyi günler.

Çözüm
Bildiğim kadarıyla böyle bir şey kesinlikle mümkün değil. Oyunlar ilk kez çalıştırırken bazı paketlerin yüklenmesi gerekiyor. O paketler yüklenirken de ekrana herhangi bir pencere gelmesin diye sessiz yükleme çalıştırılması gerekiyor. Sessiz yükleme de genelde komut satırıyla çalıştırılıyor o yüzden böyle bir komut penceresinin gelmesi normal.
Bildiğim kadarıyla böyle bir şey kesinlikle mümkün değil. Oyunlar ilk kez çalıştırırken bazı paketlerin yüklenmesi gerekiyor. O paketler yüklenirken de ekrana herhangi bir pencere gelmesin diye sessiz yükleme çalıştırılması gerekiyor. Sessiz yükleme de genelde komut satırıyla çalıştırılıyor o yüzden böyle bir komut penceresinin gelmesi normal.

Çözüm

Crack indirmeyip riske atmayıp bunu yaşayabilme ihtimali daha canımı sıkıyo dosyaları bile doğruluyorum şu an umarım dediğin gibidir Recep abi.

Epic, torrent ve direkt linkten daha mı hızlı indiriyormuş? 🤣

Hocam mümkün olmasa bile benim kafama takıldıysa belki birinin kafasına takılabilir gibisinden konu açıp sormak istedim hem benim gönlüm ferahlasın hem bunu yaşayanın.
Sağolun hocam forumu sizin gibi insanlar güzelleştirecek. ♥️

Epic, Torrent ve direkt linkten daha mı hızlı indiriyormuş? 🤣

Sağ olun hocam forumu sizin gibi insanlar güzelleştirecek. ♥️

İnternet hızımı kısıtlıyor güvendiğim Torrent linki. Fakat Epic bana 1000 hızımı olduğu gibi verebiliyor o yüzden Epic'i tercih ettim hocam.

Haklıymışsın hocam. The Last of Us Part II pspcdk runtime adı altında runtime installer açmak için izin istiyormuş. Sizi çözüm olarak işaretliyorum.

Son düzenleme: