ToprakElgz
Becerikli
Sabahtan beri indiriyorum moralimi bozdu. Nasıl düzeltirim?
Hocam sabahtan beri çok yardımcı oldunuz sağ olun moralimi bozdu sadece. Satıcı beyin keyfini bekleyeceğiz şimdi. Acaba crack oyun gibi oynamanın bir yolu var mı?Düzeltemezsin sanırım. Aynı şekilde 2 kere paylaşımlı hesap aldım ve giriş yapamadım.
Hocam sabahtan beri çok yardımcı oldunuz sağ olun moralimi bozdu sadece. Satıcı beyin keyfini bekleyeceğiz şimdi. Acaba crack oyun gibi oynamanın bir yolu var mı?
Kart yok ki. Atmden para atıyorum.İlgilenseler bile sizi oyundan soğutacaktır bu durum. İndirimdeyken alın derim.
Steam fiyatı da 15 dolar olmuş
Hocam sabahtan beri çok yardımcı oldunuz sağ olun moralimi bozdu sadece. Satıcı beyin keyfini bekleyeceğiz şimdi. Acaba crack oyun gibi oynamanın bir yolu var mı?
240gb ssd. kurulum bütün hafızadan fazlasını isteyecektir.Oyunu ben crackli bitirdim sonu. Site olan sitelerden indirebilirsin.
240GB SSD. Kurulum bütün hafızadan fazlasını isteyecektir.
240GB SSD. Kurulum bütün hafızadan fazlasını isteyecektir.
Kimde ki.Bir ara 35 GB repack gibi bir şey vardı galiba ona bakabilirsiniz.
Dodi'de indir oyna var onu yüklüyorum fdm 70 mb/s interneti 8mb/s gibi indiriyor ama olsundu.Bir ara 35 GB repack gibi bir şey vardı galiba ona bakabilirsiniz.
Hocam araştırdım cyberpunk için öiş.Bir ara 35 GB repack gibi bir şey vardı galiba ona bakabilirsiniz.