Benim Tim Sweeney olduğuma inanıyorsan 31 Aralık'ta RDR2'yi bedava yapacağım. Bu kıyağımı unutma.

Delinin birisi ortaya RDR2 bedava olacak diyor, senelerdir aynı terane. Milletin sürekli bu oltaya takılması inanılmaz komik.

Vermez.

Benim Tim Sweeney olduğuma inanıyorsan 31 Aralık'ta RDR2'yi bedava yapacağım. Bu kıyağımı unutma.

Delinin birisi ortaya RDR2 bedava olacak diyor, senelerdir aynı terane. Milletin sürekli bu oltaya takılması inanılmaz komik.
Böyle bir kıyak olsa unutulmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba, benim çok fazla bir bütçem olmadığı için bedava RDR2 bekliyorum. Fakat nerede? Ah be Çağan diyorum bazen. Neyse işte dediğim gibi 31 Aralık'ta verecek gibi söylentiler vardı, sizce verir mi? Hayalimdeki oyun arkadaşlar vallahi ya. Rüyalarıma falan giriyor.
GTA V dağıtıldığında Epic iade taleplerini karşılamak zorunda kaldı. Kısmi iade veya kredi verdi. RDR2 şu an 79 milyon kadar sattı ve aktif satılıyor. Bedava olursa milyonlarca kişi iade talep eder bu da hem Epic hem Rockstar için baş ağrısı yaratır. Yani dağıtmasının pek bir mantığı yok o yüzden satın almalısın.