fordark

Yetkin
Ben çok kötü ve moralsiz hissediyorum çünkü eskiden okul yüzünden şimdi iş yüzünden. :D Pazartesinin gelmesine ramak kalması çok can sıkıcı. Sizler nasıl hissediyorsunuz?

Ben çok kötü ve moralsiz hissediyorum çünkü eskiden okul yüzünden şimdi iş yüzünden. :D pazartesinin gelmesine ramak kalması çok can sıkıcı. Sizler nasıl hissediyorsunuz?

Umutsuz ve sıkılmış :D koca bir gün yerine, çok sınırlı bir güne başlamak kötü bir his tabii ki de.

Ben çok kötü ve moralsiz hissediyorum çünkü eskiden okul yüzünden şimdi iş yüzünden. :D pazartesinin gelmesine ramak kalması çok can sıkıcı. Sizler nasıl hissediyorsunuz?

Nedense kendimi aşırı yorulmuş hissediyorum hocam. Çok bir şey de yapmadım aslında.

bizim iş yeri pazar/pazartesi çalışmıyor bu yüzden pazartesi sendromu yaşamıyorum pazar akşamları da çok iyi hissediyorum :D

İyiyim. Eski öğretmenim ile yıllar sonra iletişim kurdum. Tesadüfi olarak benim adımı geçirmiş yeni öğrencilerine, 2 hafta olmamış. Konuştuk biraz. Kitabımı zevkle okuyacağını söyledi, bunun yanında daha da ötesi onla ortaokulda iken bir beraber bir kitap yazmıştık, onu yeni öğrencilerine okumuş. Duygulandım az. :)