Detaylar
Kim cevapladı?Ben çok kötü ve moralsiz hissediyorum çünkü eskiden okul yüzünden şimdi iş yüzünden.pazartesinin gelmesine ramak kalması çok can sıkıcı. Sizler nasıl hissediyorsunuz?
Umutsuz ve sıkılmış
- Makaleler
- 1
Güzel. Okulda eğlenip yurtta sıkıldığım için hafta sonundan nefret ediyorum bu aralar.
Güzel. Okulda eğlenip yurtta sıkıldığım için hafta sonundan nefret ediyorum bu aralar.
Oha çok iyi bir yeteneğe benziyor.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Ben çok kötü ve moralsiz hissediyorum çünkü eskiden okul yüzünden şimdi iş yüzünden.pazartesinin gelmesine ramak kalması çok can sıkıcı. Sizler nasıl hissediyorsunuz?
Nedense kendimi aşırı yorulmuş hissediyorum hocam. Çok bir şey de yapmadım aslında.
Eskiden üzülüyordum okul var diye. Şimdi hiç bir şey hissetmiyorum. Okula veya işe gitmiyorum.
Nefs İlmi
Üstün
- Makaleler
- 81
İyiyim. Eski öğretmenim ile yıllar sonra iletişim kurdum. Tesadüfi olarak benim adımı geçirmiş yeni öğrencilerine, 2 hafta olmamış. Konuştuk biraz. Kitabımı zevkle okuyacağını söyledi, bunun yanında daha da ötesi onla ortaokulda iken bir beraber bir kitap yazmıştık, onu yeni öğrencilerine okumuş. Duygulandım az. 
HDDKullanıyorum
Üstün
Pazar sendromu yaşıyorum, bunu yaşayan tek kişi ben değilimdir muhtemelen.
- Makaleler
- 1
Normal be hocam. Hareketsizliği sevmediğim için yurt darlıyor. Okulda agalarla veya yengeyle sohbet muhabbet gezinti ders falan zaman geçiyor bir şekilde.