Bende mecburiyet dışında pek kullanmıyorum. Pazarama'dan beklentim hep büyüktü.

Sanki hem tedarikçileri hem de Pazarama beklentilerin biraz altında kaldı.

Bende bunu şekilde hissiyat oluşuyor.

Tedarikçi zaten vasat, ondan beklentim yok. Pazarama müşteri hizmetlerine kibarca "15 gün oldu, ortada bir ürün yok bu konuda mütabık mıyız?" diye soruyorum "evet" diyorlar. O halde iptal edin, kuponumu ve ücretimi iade edin, bir şey istemiyorum diyorum cevap yok. Ayarlarım bozulmaya başladı.

Pazarama ve Nays ikisinin de müşteri hizmetleri pek iyi değil bence.

Umarım Amazon ve Hepsiburada gibi kendileri ürün satmaya başlarlar.

Dürüst tedarikçileri tenzih ediyorum tabii.

Pazarama konusunda savunmak gibi olmasın panellerinde de çok açıklar hatalar mevcut müşterisel olan sorunlarında da farkındalar bize de çok kere gelişme aşamasındayız dediler ve geçen yıldan bu yıla kadar geliştiler mi bence çok geliştiler. Mesela geçen yıl reklam verme gibi bir şansımız bile yoktu şimdi verebiliyoruz hatta mutabık raporu bile alamıyorduk :D. Bence Pazarama'ya biraz daha zaman verin.

Pazarama üzerinden alışveriş yapmayacağımızı hatırlattığın için teşekkürler. Geçmiş olsun.

Pazarama üzerinden alışveriş yapmayacağımızı hatırlattığın için teşekkürler. Geçmiş olsun.
1.000 liralık kuponu kullanıp defteri kapatıyorum, dükkanın önünden geçmem :) Vatandaş 15 gün boyunca neden parasını kovalamak ve bu stresi yaşamak zorunda diye sormuyor kimse. Bu kadar geç aksiyon almaları ve yapmış olmak için yaptıkları iade işlemi çok kötü. Teşekkür ederim.