Detaylar
Kim cevapladı?ein3kl
Uzman
Üzülerek söylüyorum ama hiçbir sonuç çıkmayacak. Bu tarz platformlarda fiyat güncellemesi sık sık unutulduğu için platformlar bu konularda satıcıların yanında oluyor. Büyük ihtimalle okumadığımız o satış sözleşmesinde de buna değinen bir ifade olabilir.
Testo Unit
Üstün
- Makaleler
- 4
İndirimde olan Kioxia 960GB SATA SSD'yi 2540 TL'ye almıştım. İptal edip daha pahalıya satınca yapılan şu rezilliğe bakar mısınız? Şikayetvar ve THH'ye başvurdum. Bakalım ne sonuç olacak.
Eki Görüntüle 214544
Eki Görüntüle 214546
Eki Görüntüle 214547
Eki Görüntüle 214548
Eki Görüntüle 214549
Açıklamada bazenliğin "5 sipariş üzeri siparişleri iptal etme hakkı saklıdır" gibi şeyler yazar. Kontrol ettiniz mi açıklamayı? Ayrıca kaç adet aldınız?
"Alıcı, sipariş vereceği mal veya hizmeti ticari veya mesleki amaçlarla kullanması durumunda, getirilebilecek kısıtlamalara uygun hareket edeceğini, siparişlerinin engellenebileceğini ve/veya iptal edilebileceğini kabul, beyan ve taahhüt eder."
Böyle bir madde var muhtemelen buna sığındılar. Kaç adet sipariş verdiniz?
Tearz
Uzman
Pazaramanın tek avantajı daha fazla taksit ve böyle firmaların diğer sitelere göre anlık daha ucuza ürünler satması. Eğer bir problem yaşarsanız geçmiş olsun. Maalesef müşteri hizmetleri çok tecrübesiz.İndirimde olan Kioxia 960GB SATA SSD'yi 2540 TL'ye almıştım. İptal edip daha pahalıya satınca yapılan şu rezilliğe bakar mısınız? Şikayetvar ve THH'ye başvurdum. Bakalım ne sonuç olacak.
Eki Görüntüle 214544
Eki Görüntüle 214546
Eki Görüntüle 214547
Eki Görüntüle 214548
Eki Görüntüle 214549
mete01
Üstün
Açıklamada bazenliğin "5 sipariş üzeri siparişleri iptal etme hakkı saklıdır" gibi şeyler yazar. Kontrol ettiniz mi açıklamayı? Ayrıca kaç adet aldınız?
1 tane aldım ya. Stoktan ürünün iptal nedeni ise toplu alım. Şaka gibi.
Hocam 1 tane aldım nasıl buna sığınabilirler."Alıcı, sipariş vereceği mal veya hizmeti ticari veya mesleki amaçlarla kullanması durumunda, getirilebilecek kısıtlamalara uygun hareket edeceğini, siparişlerinin engellenebileceğini ve/veya iptal edilebileceğini kabul, beyan ve taahhüt eder."
mete01
Üstün
1.
1 Adet sipariş verdiysen böyle bir gerekçeyle iptal edemezler. Bence THH başvurursan güzel sonuç alabilirsin. Çünkü kanıtında var.